![]() |
Pacc
Mam pytanie...
Jak każdy posiadacz PACC-a wie po zalogowaniu się na swoje konto na stronie tibia.com jest napisane od kiedy do kiedy mamy PACC-a i kiedy mieliśmy, ale ja mam pytanie czy ta lista z tym kiedy miałem PACC to ona kiedyś znika lub skraca się o ileś PACC-ów? Przeciez jak ktoś gra powiedzmy 3 lata i co trzy miesiące kupuej PACC-a to ta lista musi byc okropnie długa. Czy lista w której podany jest kiedy jak mieliśmy i mamy PACC kiedyś znika jeśli tak to kiedy lub co ile..? |
Jakieś takie dziwne to pytanie, nie kapuję, wyjaśnij to prościej. I pisz następny razem w dziale FAQ, temat Faq:Pacc.
|
ja rozumiem pytanie wytlumacze ci on sie pyta ze jak odkupujemy pacc to lista sie robi coraz dlusza i on sie pyta czy ta lista po jakims czasie sie skraca czyli usuwa te stare pacce
|
Cytuj:
|
Raczej się nie skraca, ponieważ mój pacc sprzed 2-óch lat nadal jest na liście...
Możliwe, że przy pewnej liczbie się skraca, lecz po 10 się nie skróciło... |
Nie jestem surowym kretykiem ale na cholere ci ta wiedza? Pierwszy raz stwierdze: Nabijanie postow.
|
Czytać ja dziwne pytania częściej co raz. Ludzie zaczynaja się pytac o baaardzo dziwne rzeczy. Na cholere im ta wiedza?? Albo posty nabijają, albo im się nudzi(i to bardzo). Za niedługo będą pytania typu: a skrypty w kliencie to się dużą literą zaczynają??
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:32. |