![]() |
Szukam luda do gildi
Rekrutuje ludzi do gildii Dunmanifestin, najlepiej pallów :lucznik: sorców i drudów :mag: . Wszystkie te profesje 30+. W ostateczności moge rekrutować knightow aczkolwiek tych jest juz u nas przeważająca ilość :crusader: . Oczywiście wszyscy którzy chcą się zgłosić niemogą mieć ani skulla ani hunta. Piszcie do lidera jeśli jesteście zainteresowani.
Cya in Tibia :D |
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.Przyjmoj mnie.mam 13 lvl ale jestem bardzo przydatny i mogę ci podać bardzo dużo informacji nie musi być o tibii proooszę!!!! ;( ;( ;( ;(
|
Prosze o przyjęcie do gidli jestem sorcerem na 10 lvl :]
|
PLX.
Mam 14 level Duid, plx szukam gildi 21 megic level. Patrz na te oczka :confused: . Czy można im odmuwić? :p PS: Aha oto muj nick:Bambocha Arher |
.
Chciałbym wstąpić do waszej gildi ale mam kilka pytań:
1:na jakim śiwecie macie gildie? 2:czy będe musiał coś płacić 3:czy dostanę swój pokój 4:gdzie jest ta gild house (domek gildi) Jestem knightem ale mówiłeś że ewentualnie możesz mnie przyjąć :confused: :sword: |
elo
mym pytanQo! mianowicie: czy gildia jest oficjalna? thx za odp... c ya |
Ej ale wiecie, że on podał wymagania 30+ lvl? Ja się nie czepiam, ale tak napisał :>
Cytuj:
2. Nie wiem 3. Czytaj pytanie czwarte (4) 4. W poście nie było napisane, że mają Guild House. A ogólnie to przed chwilką sprawdziłam stronę tibia.com. Nie ma takowej gildii. Poprostu temat jest stary:P I chyba do zamknięcia <?>. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:56. |