![]() |
oO Coś dziwnego
Skąd wziął sie tam parcel ?! Przykrywa on soft bootsy, z żadnej strony nie da się tam nic wrzucić.
http://members.lycos.co.uk/angel1122/huh.JPG Cytuj:
Filmik który temu zaprzecza Kliknij tu żeby ściągnąc filmik |
1) Skąd wiesz ze tam lezą soft booty?
2) Moze własciciel domku go tam postawił? |
Cytuj:
2) Ten domek nie ma właściciela w postaci zwyczajnego gracza. |
Cytuj:
To jest domek Św. Mikołaja do którego nikt nie ma wstępu, na każdym serverze jest taki sam i leżą tam soft bootsy. @Edit: Jakby komuś przyszło do głowy że to fake to niech pójdzie i sam zobaczy, server Nova. |
Bo tam leza soft bootsy :P ja na xanterze tez tam byłem po śnieżki :P.Niestety ich juz tam nie bylo ale byly soft bootsy. Tez nie wiem jak tam mozna wzucic parcela
|
hmmm mozliwe sry.. ale nigdy niebylem na lodowych wyspach XD
|
Hmmm...
Byłem tam kilka razy i nigdy nie widzialem parcela na soft bootsach. Może to jest tak, jak ze znikającym spike swordem na rooku? |
Tam jest okno :P przez okno też się da wrzucać więc może ktoś wrzucił i tyle :)
|
Cytuj:
podkrecil ? ciekawe ciekawe :) i tak red tunic rox :D:D |
Moze to kolejny numer CIP'ów... Na Rooku czasem tez znika Spike Sword :P
|
Ciekawa nazwa tematu...
Nie myslmy nad dzialaniem UFO w tej sprawie. Moze poprostu ktos to tam wrzucil. |
ale jak niby można to tam wżucic??? Do okna od strony północnej nie ma dostępu...
Może gdy sie wejdzie na dach to idzie zejśc pod te okno? <mała teoria plx> na serio nie wiem..... |
jutro sie tam przejde i nagram film jak tam wzucam parcelke bo mam plana, jak nie to kijowo :D
|
Cytuj:
Cytuj:
-.- No comment, czytaj posty ! Nie da sie tam nic wrzucić |
OMG
Bardzo ciekawe. Może ktoś tam wlazł, podebrał softki i wywalił parcela dla niepoznaki? lol Jednak bardziej jestem skłonny ku teorii z cipsoftem. |
.....
nieda sie tam wrzucić parcela przez okno na 100% i zauważyłem ze ten parcel w domq mikołaja znajduje sie tylko na Servie Nova , bo gram na tym sevie podobnie jak angelous of death, natomiast na żadnym innym serverze go niema , tylko leżą tam soft bootsy.
|
Tak jak Thimburd sądze ze tam ktoś weszedł i zabral soft boots.
Może był na to Quest i ktoś go rozwiązał. Znalazł Św. Mikołaja zabił go i ma klucz :P |
Jest to pewien BUG... jak weźmiesz parcele i je położył prz oknie (tam gdzienp. te śnieżki) na wysokości okna i położysz jeszcze jedną ona przeskakuje na soft bootsy. Tyle.
|
Cytuj:
|
@UP
Widać, że masz o 2 lata zmniejszon yrozwój ;). A to działa (Na Harmoni...). Wiec próbujcie... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:14. |