![]() |
OMFG 47 MSorc ( noob na demonach )
Gdy to zobaczyłem myślałem że padne zobaczcie sami omfg... :D
PS : ZOBACZCIE DO KONCA !!! :P Tutaj filmz :P Coment plx :P |
hahaha co za gosciu hunter solo rox :D
|
omg xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Filmik staaaaaaaary, ale fajny :D.
|
Zabawne, ale dlaczego odrazu noob? Niespodziewał się takiej ofensywy i tyle.
|
po
1. sciagnoles ten film z tibia.de 2. ten koles 1 raz byl na demonach :D 3. i niebil 1 huntera tylko 2 a to duza roznica 4. koles co mu blokowal to najwyzszy level na Nova i to polak :P |
Film był już dawnooo na tibia.de...
Gość chciał zaszpanować... no i zaszpanował głupotą ^^ |
Nie taki zowu zly ten filimik
:evul: Spox nawet filmik nie nazywajcie go noobem X(
:cup: Hail Bad Boys Master on Rubera :cup: |
hmmm... film jak film ale wyzywac Boga?
wiem tak czepiam sie ale maly czlowieczku chodzisz do pierwszej czy drugiej klasy podstawówki... lepiej naucz sie co oznacza ten skrot dopiero puzniej go uzywaj N/C |
buaaahahah
BUAHAHAHAHA ale beka z tego kolesia jaaaaaaa.... nabil level i odrazu stracil hahahaha :D :D :D
|
Nie wiem jak wy ale ja bym nie dał rady uhać się podczas ataku 2 hunterów :P
Nic dziwnego że padł :) |
HAHAHAHAAHhHAHAhahHAAHahAUHAuhauAHauahahahahhah OMFG ROTFL ZONK AND BIG MONSTER EvUL LOL xD ziomek wymiótł całkowicie "solo hunter" "kk" " you are dead" haahah omfg ciekawe co sobie pomysleli co stali i czekali na demona xDDDDDD hahahhahaah ziom jeszcze bez EQ byl i hity wchodzily w niego jak w masło xD :cup: :cup: 8o :cup: :p
|
Hehehehe, film przedni :)
Zadne z Nas sie nie spodziewal takiego finalu, ale jak juz sie stalo to co uwiecznione na filmie to razem z Szymonem (Undead Slayer) niezla beke krecilismy :D A co do typa to pecha mial :/ |
Buehehehe - mało z krzesła nie spadłem - a wyglądało na przyzwoity hunt - BUEHEHEHE !
|
heh
No cóz... udupiły kolesia tak że sie uhnąć nie zdążył...
|
xP
HeH ale z tego ziomka n00b.......dajcie spokooj.....
|
Poczatek sie zapowiadal niezle lvl nie najgorszy i wmiare dobry mlvl jak na lvl dobra doszli do demonow gosc chyba hmm wziol tylko bo ciagle o sd sie prosil ;) ok dalej dobrze ale wsumie dobrze chyba wiedzial ze huntery beda i niewidka trzeba bylo wlaczyc :P nie wiem co on tam szukal moze na anhilator sie chcial wbic kto to wie :D
|
Nie wiem czy ktokolwiek, kto wyzywa tego gościa od nooba walczył kiedyś z hunterem.... Ta kierda potrafi zajść za skóre.... A gościu spodziewał się jednego a nie dwóch....
|
Cytuj:
|
haha
Lol :P co hity :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:47. |