![]() |
Pacc <- serio taki ql?
Mam pytanie do ludzi którzy mają Pacc - Czy serio jest to taka wspaniała sprawa? Na wakacje jak się troche pokłuce z rodzicami będę miał pacc, ale czy naprawde to jest coś taki genialnego że opłaca się płacić real kase? Serio exp idzie tak szybko na tych "pacc wyspowych" expowiskach? Promocja na Master, Elder, Royal, Elite serio daje takiego kopa? I wreszcie - czy to naprawde daje taki respect? Bo słyszałem że zazwyczaj na Pacc Outfit się nie atakuje, nawet jeśli na 100% się go zabije - bo on potem ciebie pojedzie. Pliz pomóżcie! :)
|
Pacc moze ci sie przydac jak chcesz byc bardziej dostrzegany , nowe expowiska , outfity a zaniedlugo wyjdzie update czyli nowa wyspa i zobaczysz co tam fajnego jest wiec kup :) a tibia.pl sprzedaje pacce wiec odrazu masz pod reka
|
bez pacca nie ma gry, szczegolnie magiem.
|
odpowiedz na twoje pytania brzmi tak :D ale ja bym jeszcze mlvl pocwiczyl :p
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
TaK! TAK! TAK!!!!
Oczywiście że pacc jest gicior!!! O BOSHE!!! AKIEDY JA BEDE MIAŁ!!!?? ;( ;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;(;( @EDIT A tak BTW to jak niby wpadłeś an to że pacce są groźniejsze??? Facc tesh ma swoją dume... I możesz zabić FACCA i meić hunta, a możesz zabić PACCA (np. jakieś dziecko co nie umie grać a ma nadzianych rodiznów co mu wysztsko kupują) i jeszcze będzie cie błagał żebyś oddał itemy... (taki przykład)... Ale fakt faktem, że pacca kupują (NAJCZĘSCIEJ) Doświadczeni garcze którzy wiedzą co daje, potarfią go wykorzystać i mają swoją dume ;) |
Ja uważam, że posiadanie paca daje korzyści i to duże. To co wypisaliście tam na górze ale jeszcze to ostatnie pytanie...
Uważam, że ludzie z paccem rzadziej są atakowani, niż ci w facc-outfitach. Nie wiem czemu, ale raczej tak jest. Tak samo rzadziej są atakowani ci z Red Skullem niż ci z White Skullem... Tak mi się wydaje :] |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ja mam pacc i jest bosko.... ludzie zaczynajomn no troszeczke milej rozmawiac z tobom i o tobie ... na wyspah tylko dla pacc to jest normalnie wypas po zakupie pacc wpadlem tylko na erdonm i pokochalem to miejsce od razu ale kjazdy odbiera pacc inaczej... :D co nie to zalezy czy grasz w tom gre długo czy nie. :)
|
Pytanie :P Ja kupuje pacca 2 razy w roq, w grudniu i przed wakacjami miech :P Już raz miałem PACCa ale jak grałem na Isarze, teraz musze se kupić w grudniu (jak będzie już 87 skill :P) i będzie good, wtedy exp idzie banalnie szybko :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:20. |