![]() |
Uhmakerzy- AŻ Tylu ????
patrzcie co moj kumpel znalazl zwiedzajac podziemia thais
SCREEN NA PHOTOBUCKET ciekawe jakie ma zyski koles na 3 godziny :D http://i7.photobucket.com/albums/y27...n/de49b133.jpg SWIAT -ARCANIA a ten koles co ich ma to nie zaden noob, tylko 80 elite knight, jego nick to Silmarill |
Lol...Niezle :D
I tak kiedys dorwa ta farme...zawsze ktos wykapuje albo cos. Arcania czy mi sie cos pomylilo? |
dobry zarobek... :P
Ale czy wiecie ile to trzeba zarcia zeby ich wykarmic??!! |
Cytuj:
|
Nie wiem czemu ludzie ustawiają ciagle tych swoich druidów w jednym miejscu.
Przeciez jak ktos zobaczy jednego to albo wszyscy zginą albo dostaną bana. Rozsawił by się po całej tibii i gdyby coś sie stało to nie zgineliby wszyscy :/ |
Wezwales GMa?
|
pokazcie mi osobe ktora nie ma uh-makerow...
|
Lol,troche ich jest,ale widac ze koles to noob jakis :baby:
|
Cytuj:
znam osobiscie kilku :) Generalnie wiekszosc graczy ma runorobow ale jedni uzywaja jednego inni pazerni jada w masowych ilosciach. |
Można wiedzieć co tam na czerwono naskrobałeś?
|
ja niemiałem nie mam i nie bede miał...uhmakera
|
Co za ludzie
|
LOL, bez komentarza, pierwszy raz to widze, zlozylbym raport albo zabil dwoch lub zlurowal cos
|
a mnie zawsze zastanawia jedna sprawa jakoni moga tyle okien tibiodpalic nakompie ja ja odpalam 4 okna to sie grac nieda a do dopiero 10 a niemam slabego kompa bo procek 2.0
|
Jaki to świat? Can I know? PVP plz? :evul:
|
Nic specjalnego :)
...sam na hibernie mam 10 runmekerow i srednio po 25 bp hmm wychodzi na dzien :) kazdy ma runmekerow... kwestia aby tak grac aby nie dostac bana :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ja nie uzywam i nie mam:P |
swiat - Arcania
imie wlasciciela wszystkich uhmakerow Silmarill PS. dalem posta na tibia.com ide zobaczyc co napisal ;] |
:p
Eh Padman opowiadales mi to juz w szkole :P
a poza tym to ja mu sie nie dziwie...ma duze zyski...tez tak bym chcial ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:28. |