![]() |
Luring + ComboLuring + Diabelski podstęp
Hmm zobaczcie i oceńcie. I osoba padająca na końcu filmiku to nie mój znajomy... Film również na tibia.de...
http://rapidshare.de/files/2446573/crooserlure.rec.html |
no no filmik nieziemski a szczególnie ten podstęp no no nie ma co wielkie gz dla tego pana tylko loocik troszke nie dopisal ale co tam filmik cool.
|
Film super!!!!
Ależ sprytciarz... |
Dzieki ze mnie zabiles ;/ wielkie dzieki po prostu extra X( X( X(
nie ma co robic tylko lurowac ;/ ajj <cenzura> |
Pociesz się Kemot. Ten dead uczyni cię silniejszym :P
Film bardzo ciekawy. Szczególnie ten początek gdzie gs wpadł w ekipę na jakiegoś questa ( na deserta szli?) |
Gratz
Nie no filmik przegina Wielkie Gratz poprostu wymiatasz. Rob wiecej takich filmikow XD jeden z lepszych filmikow jakich ogladalem
|
Cytuj:
Thx za commenty, jeżeli nikt mnie nie będzie huntował nakręce więcej ;p |
Niezły film,ale nieco nudny :|
|
Moze i nauczy :baby: ale nie wiem czy sie naucze szybko uhac :P jeszcze przy takiej niespodziance to jusz zupelnie nie trafialem na uha ;p
Jak by ktos chcial zobaczyc jak dedam na filmiku to moj nick to Sina Zathe 1 ded na filmie ;( ;( X( X( oni mnie na jakis quest prowadzili :P |
OMG... Choć nielubie luringu to filmik niezły... CHoć ta końcowa ofiara załatwiona troche niesmacznie ;/ ale cóż.....
P.S. l00t rzeczywiście troche ciulaty (wg. mnie) |
hehe filmik fajny ale mi sie wydaje ze to juz drugi film o lurowaniu w twoim wykonaniu :p
|
ja 2 razy widzialem jak on lurowal gs raz mi sie udalo zdobyc 40expa jak go bilem :P a on go uhal podstepnie pozniej chyba go zabili ze uhal gs nie wiem
no i teraz niestety moj ded :( |
Ciekawy, duzo fajnych rzeczy sie dzieje ;) szkoda ze 22(?) lvl knigh nie wyzional ducha na dragu, zabicie sorka zaje:D
|
Filmik był niezły ale mogłeś powiedzieć że kręcisz to bym może kogoś pozdrowił a tak. ;( ;( ;( Tylko miałem deda. ;( ;( ;( Mógłbyś mi oddać plecak runek ;( ;( ;( ;(
|
Cytuj:
A co do tej ~końcowej ofiary... Liczyłem, że spadnie z niej coś fajnego [ma dobrego seta], ale się nieudało. Pozatym trochę mnie wkurzyła, bo dałem jej sd żeby mnie walnęła i zamiast dać loga na 10 minut, wróciła po 2 godzinach :D |
fajnee m isie podoba
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:36. |