![]() |
Rasizm na Hibernie :/
Witam!
Na hibernie ostatnio zauważyłem, że pewna gildia, w której członkowie mają nazwy De'Moon. Zabili one moją koleżanke i innych polakow też próbowali. W dodtaku krzyczą "hate poland". Uważajcie na nich, można isch spotkac kolo Ab. Jak chcecie to chcetnie mozecie ich spkowac :) |
też ich widzalem ale mnie nie zabili bo mam angielskie imię więc myśleli że jestem anglikiem i mnie zostawili faktycznie mają red skull
|
ehh ten rasizm, ale jakos ja mam polskiego nicka i mnie nie zabili a mieszkam w ab
|
oni sa chyba spoko.
Widzialem ich na test serwerze, calkiem normalnie gadali Zabilem 2 z nich 8) |
To niech to zalatwi painfull hands... Trzeba ich po prostu zarabac za cos takiego...
|
rasizm ... iiijasne ... może od razu antysemityzm? Poczytaj słownik zanim użyjesz takich skomplikowanych wyrazów
|
;]]]] ja tez mam polski nick i mnie nie tkneli;]]] i maja szczescie bo by musieli zmienic swiat:PP
Pozdro |
Cytuj:
A co do tych niby antypolaków to jak oni wiedzą, że jesteś Polakiem? A że nas nie lubią to pewnie zasługa jakiegoś rodaka. Ja osobiście nie lubie gildi co jej członkowie mają końcówkę Ozz. Przeklęte wenezuelczyki. Skąd oni tam internet wogóle mają |
[quote]Oryginalnie dodany przez Jedi
Cytuj:
http://swo.pwn.pl/haslo.php?id=23161 Widzisz tam gdzies jakas wzianke o innych narodach? Narod to nie to samo co rasa. |
Miałem na myśli słownik ortograficzny, bo ten jest standardowy.
A co do rasy - Niemcy mieli być rasą panów, a całe zło obarczali za rase żydowską. Czyli tamten klan to rasiści |
Cytuj:
A tak wogóle to troche odbiegamy od tematu chyba czas zamknąc. |
wkońcu sie ludzie wkurza i ich wytluka
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |