![]() |
ORKI W THAIS!!! POMOCY!
zostalem zabity przez orc ridera, i raz prawie przez zerka!!!
to CIP zaprogramowalo je tak, zeby czasem przychodzily do miasta!!! czy moge cos z tym zrobic? bo na przyklad, ktos kto dopiero co wyszedl na maina spotka ridera, zerka, leadera lub WARLORDA to co ma zrobic? od razy traci level. ja raz spotkalem WARLORDA I LEADERA I ZERKA <<<<RAZEM>>>> 8o 8o 8o tuz przed swiatynie, wiec nie wyszedlem. ale taki byly rookgardczyk nic o nich nie wiem, i moze sie na nie ruci z mysla "orki na rooku zabijale, wiec te tez mi nie sprawia problemu" i co? "you are dead" ,:evil: :evil: :evil: POMOCY! jak sie przed nimi zabezpieczyc? blagam o pomoc! |
ale lol
hahahah zabity ale lol..... to trzeba mieć szczęscie :) :0)
|
Moim zdaniem to nie potwory (zwykłe) ale potworki które zostały przywołane przez magów lub mag który zmienił się w potwora....
P.S. Jako mag rozumie tu druida i sorcia... |
:P
Niee To sa potwory ZLUROWANE PRZEZ FAGASUW jak sie wyjdzie z thais gurna brama i bedzie sie wedrowac na sama gure jest taki cypelek a na nim war wolfy zerki :D i inne orki ja sam tam tylko war wolfy spodkalem :( a myslalem ze bedzie jakis Solnijszy potworek LEADERek bym go polurowal pod thais i by noby w niego wpadaly przed swaitynia :P Tu juz zartuje nie mialem nawet takich zamiaru meczyc biednyh poczatkowych graczy :]
Gandzia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:27. |