![]() |
Czytajcie dopuki tego nie usuna!
Mam dosyś tego forum! Ludzie! Czy wy nie uwazacie, ze modkowie przesadzaja z usowaniem tematow! Nigdy nie widzialem takiego forum!
Raz usuneli mi sonde na najlepsze miasto, bo taka podobno juz byla! Owszem byla, ale juz jej nie ma! Potem usuneli moj komentaz na temat pacc'a przez tibia.pl, bo powiedzialem, ze ja mysle, ze ta usluge zlecil cipsoft, no i dodalem, ze jesli sie myle to przepraszam, a oni to usuneli! Dzisiaj zrobilem sonde "Czy masz wlastego rune makera". Usuneli palanci ja! Staralem byc porzadnym forumowiczem, ale nie umiem nie reagowac na tych idio_ów! I chce wyrazic swoj GNIEW! X( |
Ok, wyraziłeś, teraz wracaj do przedszkola i sie pobaw...
@down Czy ja mówie że, jesteś noobem?? Nie, nie powiedziałem tak... Moderator's Team chyba już śpi... Brw. też uważam, że troche przesadzają... |
Cytuj:
Edit: I dodam, ze lepiej niech nie wracam, bo teraz ogolnie jestem grzeczny (zachowanie bardzo dobre :] ), ale w przedszkolu to ja nawet palec przedszkolance zlamalem. :D |
I co już fajny jesteś?
|
Cytuj:
|
ej zmusza cie ktoś do pisania tutaj ? Nie...... no widzisz....
A jak odczuwasz wewnętrzą potrzebe :p to trzymaj sie regulaminu... tyle... |
Cytuj:
Poprawka:Strona jest bardzo fajna!...ale modkowie nie. |
Cytuj:
Ta fajnie jest oceniać innych.... Spójrz najpierw na siebie... |
Chyba przesadzilem. Ale odwrotu nie ma. :confused:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@edit Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
2. Posty w których podajesz niesprawdzone informacje są nie potrzebne (i nie powinieneś mieć pretensji ze ktoś ci je usuwa) 3. Tematy w których wyzywasz moderatorów od idiotów i palantów są bezsensowne, niczego w ten sposób nie osiągniesz |
Cytuj:
Albo dajmy status modow dla wszystkich userow, wtedy kazdy rozwydrzony, marudzacy, zdegustowany 13-stolatek bedzie mogl sam decydowac czy 10 takich samych, bzdurnych tematow jest potrzebne czy tez nie... |
A jaki sens ma twoim zdaniem robienie któryś już raz z żędu temat o ulubionym mieście lub o uhmakerach? Skoro stosunkowo niedawno była już o tym rozmowa to nie ma poco zaśmiecać forum. Zresztą modkowie są modkami właśnie po to, żeby decydowali co jest słuszne.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:53. |