![]() |
Śnieżki i Mikołaj
Wiem, czytałem ten temat o śnieżkach.
Za to chyba niedostanę upomnienie ,gdyż zapytam się gdzie jest chata Mikołaja (na jakiej wyspie) |
Odpowiem ci .... na biegunie północnym :D :D a w tibia to nie mam pojecia. a jest wogóle ???
|
Wyspa się nazywa Vega. Niedaleko od chatki Mikołaja można było robić przez kilka dni śnieżki bo coś popaprali przy updacie :P ale już naprawili :(
|
:( A szkoda, byłem na senji i foldzie ale na vedze nie byłem :(
Aha: co jest w chacie mikusia ?? :D |
Wlasnie tam bylem przed chwilka i juz niestety nie mozna dstac sie do zniezek ;( Ale za to w domku mam 150 :D
|
To znaczy ze jusz nei bedzie sniezek ??? ;( ja w depo mam tylko 6 ale i to które dostalem od kumpla heh sniezki sa super :D
|
BTW śnieżek: http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...threadid=46805 -- drugi post od góry ;)
|
Ja mam 5 w depo
|
polecam topic
http://tibia.gamigo.de/forum/showthr...threadid=46956 bomba... ogolnie ten koles (ted) swietne historyjki robi ;] jesli jestescie ciekawi ma pare linkow w podpisie... |
A mikołaj daje ci prezentyczy tylko w boze narodzenie a tak widzialem ss-a mikolaja chyba w carlin czy on naprawde chodzi ??
|
A propo sniezek czy jak rzuce w kolege sniezko to znika czy moge je uzywac nieskonczenie wiele??
|
sniezki to tymczasowe itemy,znikaja po jednym strzale jak strzaly,gwiazdki,itd
mam 2000 sniezek na hiberni:):P:) |
Słyszałem ze po tych updatach snieżki sa nielegalne i jak GM zobaczy po podobno zabiera nam snieżki :/
Nie wierze w to troche bo duo ludzi ma w domkach sniezki sa SWIETNE! |
Cytuj:
Plz drogich medatorów o zgode na zdradzenie mej teori acha i jak juz dostane pozwolenie to napisze jutro bo dzis jestes śpiący (lol) Name:Rycerz Wolnosci Lvl:31 World:Secura Profession:Knight Skills:58 48 (marne) Name:Silverado Lvl:17 (2k i 18 ale narazie skiluje) World:Secura Profession:Knight Skills:44 39 (trenuje) |
sniezkami mozna trenowac distanca?
|
a da sie teraz jakos wejsc zeby mozna bylo robic kuleczki??
bylem na vega i byly krzaki i nie moglem przejsc :/ co trzeba zrobic zeby wejsc do domku mikołaja? |
Hmm czy kto kolwiek kiedyś dostał prezent od mikołaja ?( jeżeli tak to jaki ?( aha jeżeli to jest zakazane to z gury sorry :rolleyes:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:33. |