Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Utkąłem, pomóżcie (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38759)

Zamaskowany 18-06-2005 18:35

Utkąłem, pomóżcie

Na pustyni(Teren FACC), wlazłem do dziurki ukrytej w ruinach. Jak stamtad wyjść? Mam dopiero 11 level, a tam jest pełno potworów. Proszę,pomożcie mi, bo nie chcę zliczyc następnego deda:(.

Kolidos 18-06-2005 18:38

Zgin to pojawisz się w mieście i po problemie :p

Zamaskowany 18-06-2005 18:41

-.-

Chyba mnie źle zrozumialeś. Nie chcę zaliczyć deda, bo mam przy sobie sporo lootu. Jakby co to wlazlem tam z ciekawości:P.

Donas 18-06-2005 18:44

Ta dziura to wejście w podziemia, gdzie niedaleko jest desert quest. Też tam neistety wpadłem. Można wyjść jednynie teleportem. Mnie wyciagnał high-level xD. Może ktoś da ci mapkę, ale i tak uważam że nie masz szans, bo po drodze są slimy (no chyba że szybko zwiejesz).

Teraram 18-06-2005 18:48

Zabij się :P Odrazu całe hp bedziesz mial

Zamaskowany 18-06-2005 19:07

A może ktoś poda mi mapke, na której będzie pokazane, jak dojśc do tego teleportu?:D

Dwimenor 18-06-2005 19:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zamaskowany
A może ktoś poda mi mapke, na której będzie pokazane, jak dojśc do tego teleportu?:D

Czekaj, czekaj to się nie doczekasz. Mapki nie dostaniesz, bo byłby to quest spoilling.

Jedyne co możemy ci powiedzieć to to, żebyś szedł tak jak się idzie na desert quest.

@Down
Tia, raczej na solo nie wykona voc questa więc musi skorzystać z teleportu awaryjnego(o tym mowa cały czas). Jest on przed lv gate i trochę na prawo.
Jednak dojść blisko aby uznać, że mapka do niego prowadząca pomoże w wykonaniu questa(i to bardzo).

A poza tym z wielkiej litery piszemy tylko pierwszy wyraz w zdaniu, a nie wszystkie. Znaki interpunkcje i zasady składni zdań też ci są obce.

adam knight 18-06-2005 19:30

Modernator Nie Czyta Ze Zrozumieniem On Prosi O Mapke Do Wyjscia Do Teleportu A On Ma 11 Lv To I Tak Nie Moze Isc An Deserta To Jaki Qs ? Ma Tu ByĆ ? Ty Co Nie Wiesz Jk Wyjsc Grasz Na Nebuli ? I Na Rl Masz Na ImiĘ Seba ??

Donas 18-06-2005 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adam knight
Modernator Nie Czyta Ze Zrozumieniem On Prosi O Mapke Do Wyjscia Do Teleportu A On Ma 11 Lv To I Tak Nie Moze Isc An Deserta To Jaki Qs ? Ma Tu ByĆ ? Ty Co Nie Wiesz Jk Wyjsc Grasz Na Nebuli ? I Na Rl Masz Na ImiĘ Seba ??

Dla twojej ułomnej wiadomości to droga do teleporta konczy się drzwiami na quest i teleportem obok siebie. Dlatego to jest QS. Co z tego że ma 11lvl? Może kiedyś nabije 20?

Co do tej mapki to jedynie ktoś ci może na maila przesłać ale na mnie nie licz.

-Res- 18-06-2005 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez adam knight

Nienawidze takiego stylu pisania...Qs to qs i nie da się zmienic zasad z powodu jedenej osoby,ale trzeba pamiętac że to tylko gra i nie należy się zbytnio nią przejmowac.Bo chodzi w niej o zabawę i tylko o to-nie chodzi o wyscig ale o rozrywkę...No i łatwy zarobek na pacc dla cipsoftu ale to inna bajka...

SkaLi 18-06-2005 19:58

mogę cię wyciągnąć napsiz tylko jaki świat i kiedy będziesz on-line ?

Karoler 18-06-2005 20:45

@up
me too ;D

Marshal 18-06-2005 20:53

Już kiedyś wrzucałem mapkę jak stamtąd wyjść, ale została skasowana ze względu na QS... tak więc tutaj ci raczej nie pomogą :( Sprubój krzyknąć (#y) lub napisać na GameChacie, może ktoś ci pomoże:)

Zamaskowany 18-06-2005 22:14

Cóż

Wybrałem chyba najłatwiejszy sposób wyjścia,;( czyli pozwolilem sie zabić.

ps. Gram na Elysii.
ps2. DzięQwa wszystkim za pomoc.:)

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03.