![]() |
Utkąłem, pomóżcie
Na pustyni(Teren FACC), wlazłem do dziurki ukrytej w ruinach. Jak stamtad wyjść? Mam dopiero 11 level, a tam jest pełno potworów. Proszę,pomożcie mi, bo nie chcę zliczyc następnego deda:(.
|
Zgin to pojawisz się w mieście i po problemie :p
|
-.-
Chyba mnie źle zrozumialeś. Nie chcę zaliczyć deda, bo mam przy sobie sporo lootu. Jakby co to wlazlem tam z ciekawości:P.
|
Ta dziura to wejście w podziemia, gdzie niedaleko jest desert quest. Też tam neistety wpadłem. Można wyjść jednynie teleportem. Mnie wyciagnał high-level xD. Może ktoś da ci mapkę, ale i tak uważam że nie masz szans, bo po drodze są slimy (no chyba że szybko zwiejesz).
|
Zabij się :P Odrazu całe hp bedziesz mial
|
A może ktoś poda mi mapke, na której będzie pokazane, jak dojśc do tego teleportu?:D
|
Cytuj:
Jedyne co możemy ci powiedzieć to to, żebyś szedł tak jak się idzie na desert quest. @Down Tia, raczej na solo nie wykona voc questa więc musi skorzystać z teleportu awaryjnego(o tym mowa cały czas). Jest on przed lv gate i trochę na prawo. Jednak dojść blisko aby uznać, że mapka do niego prowadząca pomoże w wykonaniu questa(i to bardzo). A poza tym z wielkiej litery piszemy tylko pierwszy wyraz w zdaniu, a nie wszystkie. Znaki interpunkcje i zasady składni zdań też ci są obce. |
Modernator Nie Czyta Ze Zrozumieniem On Prosi O Mapke Do Wyjscia Do Teleportu A On Ma 11 Lv To I Tak Nie Moze Isc An Deserta To Jaki Qs ? Ma Tu ByĆ ? Ty Co Nie Wiesz Jk Wyjsc Grasz Na Nebuli ? I Na Rl Masz Na ImiĘ Seba ??
|
Cytuj:
Co do tej mapki to jedynie ktoś ci może na maila przesłać ale na mnie nie licz. |
Cytuj:
|
mogę cię wyciągnąć napsiz tylko jaki świat i kiedy będziesz on-line ?
|
@up
me too ;D |
Już kiedyś wrzucałem mapkę jak stamtąd wyjść, ale została skasowana ze względu na QS... tak więc tutaj ci raczej nie pomogą :( Sprubój krzyknąć (#y) lub napisać na GameChacie, może ktoś ci pomoże:)
|
Cóż
Wybrałem chyba najłatwiejszy sposób wyjścia,;( czyli pozwolilem sie zabić.
ps. Gram na Elysii. ps2. DzięQwa wszystkim za pomoc.:) TEMAT DO ZAMKNIĘCIA |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:03. |