![]() |
Bardzo ładne :) , NieĽle ci szły te Dle ja juz niemoge sie doczekać az pojde na Dle narazie mam 28 lvl jeszcze 12 i bede hasał :)
|
SS'y fajne :o szkoda ze zadnego lootu nah bylo ale trudno sie mowi :P powiedz prosze jaki masz lvl i skille :>
|
SSy fajnie,moze w przyszlosci jakis dsmik??:P
|
Ladnie Ladnie ja dopiero zaczynam gre moim sorcem na Shanerze wiec daleko mi jeszcze do Dli :D
Sorcek Polewkan Level 11 Magic Level 10 Skille 16/18 Serv Shanera Best solo Wild Warrior OMG HAHAHA |
ladnie ladnie :D
|
Na double sie summonuje 2 ds`y ;]. Niedosc ze szybciej dl pada to pomagaja go przybloczyc zeby nietrzeba bylo uciekac przed staniem twarza w twarz co by niedostac z f-wave ;]
|
Thx all za komenty :P
ktos tam sie pytal o lvl i skille no to lvl 48 a skili nie mowie bo wstyd :/ za duzo bylo w szkole do poprawy i nie mialem czasu na trening kasiaczek a co do dsow to nie planowalismy wogule huntowac na double wiec o dsach tesh nie myslelismy ;) |
Cytuj:
|
i jak wali sorc albo druid z burstow to dle padaja przetestowalem to sam juz lepiej orca leadera ma lepszego defa, gorzej wali ale za to wolniej pada
|
Fajne fotki, szkoda, ze nie wiecej, next time loot plx :]
|
Zajefajnie ssy :} dawaj wiecej...ej poze jestem niedorozwiniety ale co to za fajny windows? :P
|
Z tego co widze to jest to windows xp z jakims niestandardowym stylem ;p Jak tez chcesz miec podobny wyglad to znajdz sobie program o nazwie Style XP ;p
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |