![]() |
Kim będziecie?
Witam :).
Bardzo interesuje mnie wasz przyszły zawód. Ja idę na medycynę :). Jestem ciekaw, jakie wy będziecie uprawiać zawody. Pozdrawiam Hawk |
Informatyka w Anglii :>
|
Ja szczerze jeszcze o tym nie mysle, ale jakby co to preferuje coś a la'informatyk. Moze jakas firma komputerowa.
|
No Badzo gratulację;). Ja jak będę dorosły to wyjeżdżam z tego kraju, ponieważ nic tu nie zarobisz. Jadę do USA albo do Niemczech.
|
Ja chcialbym uprawiac pilke nozna zawodowo ;p
|
Heh, w tym roku wybieram się do LO z klasą o profilu językowym, więc będę rozwijał się raczej w tym kierunku. A kim zostane w przyszłości jeszcze nie wiem ;) .
|
@Paulo
Też nie głupi zawód:). Chociaż trzeba na to poświęcić dużo wysiłku;). |
Ja bym chciał zostać informatykiem, konkretnie programistą. Raczej za granicą niż w Polsce, ale kto wie jak będzie się dziać w naszym kraju za jakiś czas ;).
|
informatyk ale bardziej skłaniam się do roli dziennikarza <evul>
|
Ja chcialbym byc monterem wind albo rzeznikiem:P
Jak dostane sie do tego liceum, do ktorego chce, to pozniej pojde na Akademie Wojskowa lub jakies studia stomatologiczne. |
A ja tam ide na mafioze ;p
|
Cytuj:
Top: Nie wiem... Może politechnika? Informatyk, robotyk itd. Lubię matmę, więc jeszcze pożyję i się zastanowię. :P |
Zdaje się, że kiedyś już taki temat był, ale co tam... Ja bym chciał być kucharzem albo dziennikarzem, ale nie w polsce... ; D
|
@Shanhaevel
Może i masz rację, ale naprawdę chciałbym iść tam gdzie wspomniałem:). No cóż zostaje jeszcze informatyka, ale trzeba mieć głowę do matmy a jak wiemy 67% młodzieży ma ogromne trudności z matematyką.. |
Ginekologiem w krainie wiecznych dup, i jeszce chcialbym byc niesmiertelny :D
A tak na serio to politykiem, lekarzem, policjantem, celnikiem, bez watpienia "najbogatsze" zawody :D |
@Repos
Oj tak;) każdy by chciał zarabiać tygodniowo 5000 zł tak jak politycy :) |
Ja chciałem iść na pilota... Technikum Lotnicze, potem Wyższa Szkoła Lotnicza... Może... może... może nie bo mam okularki ;p operacja plx
Może kucharz ? Troche interesuje się informatyką ale ten zawód nie ciągnie mnie... Sam jeszcze nie wiem kim chciałbym być |
:baby: a ja chce byc ksiedzem jak moj tatuś :baby:
|
Hmm.. Marzy mi sie zawod kaskadera... Ale to kim bede okaze sie za pare lat.
|
Ja jestem dobry z histori :p Więc chyba będę prawnikiem ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:46. |