![]() |
Rat quest UE
Wiem ze ten film to kompletna głupota ale Tibia to nie tylko train i expienie
trzeba się czasem rozerwac :D. Więc jak nabiłem 34 lv poszliśmy z Gominem na rat questa. Prosze nie piszcie że to było głupie i nieopłacalne bo ja to wiem :D http://rapidshare.de/files/2486654/UEnaraty.rec.html |
OMG!
Jednak jest z ciebie niezły psychopata :P Fajny Loot :P |
heuehueheuheuehueheue
za***isty filmik, omg omg omg
usmialem sie co niemiara zal troche 3 bp uh, ale sie zwrocilo nastepnym razem zrob "orciminatora" wiecej takich dziwnych filmikow LOL |
fajne :) a te sd........
|
o kurde zarąbisty loot mpa z rata ja cie piernicze tez tak chce ale mogłęś uhów nie marnować i tego ostatniego tez z ue dobic :D
|
HAUhaUHAuahau xD Br??
Ostro było, ale daliscie rade!! Grats!! |
gratz wykonania tego trudnego qesta a lot jaki :D
|
Tego jeszcze nie było! Hehe, mnie by bylo szkoda tej many i sd :p
|
zaje****e
zajefajne ale ja tam raty blokalem i 3 bp uh mi poszlo
|
Ten film zniszczyl moja psychike :]
|
G R A T Z :)
Tylko pozazdrościć :cup: |
Fajny xD Nastempnym razem snake quest zrobcie hehe ale tam bloker ze 100 bp niech wezmie
|
daj filmik w czyms innym (np.: www.tibicams.com) bo limit jest na rapidshare ;/
|
lol
To jest dopiero SZTUKA DLA SZTUKI !!
:D:D:D więcej :D:D:D |
hehe czlowieku xD ty sie lecz :]
|
Cytuj:
Ej Tomek to moj kolega RL nie śmiej się z niego on ma wOdoglowie od urodzenia wez każdemu mogło sie to przytrafic tylko ogladne filmik i dan ocene behehhehe ps( tomke byłeś juz na leczeniu nałogu tibi ?? PRZYDAL BY CI SIE BO 17 h W TIBIE ***AC TO NIE MALO ) Edit : koles miał racje ty sie lecz tylko z jednym sd idizesz na raty jestes nie powazny ale Musze powiedziec all ze Mevr i Gomin mnie poprosili kiedys zebym poszedl z nimi na Spike sword questa tylko ze Genialny Mevr zabral ze soba TYLKO 1 UH'A !!!!!.....oczywiście cala wkipa dedła.....ale sluchaj musisz uważac bo jak bys go nie ujabl z jednego sd'ka to masakra gomin by dednol i co mial bys hunta na rL od Ufa... AmaGAd !! |
Super ale następnym razem włącz mana shield, bo słyszałem, że raty lubią się przeżucac :D (ciekawe co za kozak zlurował je tam;])
|
Oj naprawde Chyba nie miales co Robic z mana :D
|
To było niesamowite, taki trudny quest i wykonaliscie go. Gz panowie ^^
|
Jak byłeś z blokerem to trzeba było bursty wziąć :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:55. |