![]() |
Aires lvl 100 :-)
Hmm... nareszcie!
http://rapidshare.de/files/2490635/Aireslvl100.rec.html 2 Polak na Pacerce z 100 lvl plx? ;) Anni!!! Im comming!!!!!!!!! |
Yea nareszcie ktos z Pacerki gratz lvl
Powodzenia na anni~:P |
Wielkie Gz :D . GO TO LVL 200 . ZioooM
|
Nieźle, nieźle.... Kiedy Anni i Demon Helm? :)
Seba das is gut bloker... |
Grtazz
Grtaz Aires !!!
Swiat: Pacera Name: Koberita Lvl: 27 Mlvl: 42 Ps: Teraz Anni i Demon helmet ;D ~~~~~~~~~~Pacera RoX~~~~~~~~~ ~~.~~.~~.~~.~~Hail Niesmiertelni~~.~~.~~.~~.~~ |
GRATY LVL drugi polak na pacerze 100 level :P przez ciebie bym padl bo lurowalem gs i patrzalem na trade i kazdy gratz gratz mowie co jest ;)
|
Gz!!!!
Wielkie GRATZ!!!! Nareszcie drugi polak na pacera z wysokim levelkiem :)
|
ja ci już na filmie gratulowałem (vijeg :P)
no ale niech ci będzie - gratz ;] |
|\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/
| G R A T Z | B U T | Y O U | A R E | S T I L L | N O O B \/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\/\ Nie no masz stajla! GZ! :D |
lol?!
Aires dopiero? Myslałem że juz masz 110 :P a tak wogle to gratz :P tera tylko idzcie z sabulusem (sabkiem) na anni i mnie tam pozdrrówcie (ta tego zwariowanego lova) :PP |
GRATZ!!!! Kolejny Polak ze stówką ;].... Nagraj Final room w Anni ;]
|
ajajaj a pamietam jeszcze jak oglądalem filmik gdzie mials 40~ level i byles z team na d-landzie...
ajajaj gratz!! |
Gratz xD :P
Hail Pacera Hail Polska :) |
Pozatym ze na realu to ciec to gratz 100 lvlka...
btw, ze ktos ma nizszy lvl to nie znaczy ze jest gorszy...rl plx |
=(
Eh.... Pecha miał ten gościu, dostał 100lvl i go stracił, dedając od warlocka :/
Ale i tak WIELKIE gratz! B) |
Gz Airesq :>
mial chlopak isc po demona book dla mnie i padl ;) odrób to szybko i na anni z sabkiem :) |
gratz..........
|
Gratdz
Ładnie ładnie oby tak dalej, ale jedyne co mi się nie podobało to to że ten twój kumpel Ci przeszkodzil.
|
heh
Gratz Aires... a pamiętam jeszce jak miałeś 31 lvl i sprzedawałem ci bolty :D:D:D które uczciwie zdobyłem lurowaniem...;p
|
.......
22:00 You see Aires (Level 99). He is a royal paladin. .......... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:11. |