![]() |
Amazioki, Valkirie,
Oto mój pierwszy filmik jaki robiłem:
http://rapidshare.de/files/2498161/A...kirie.rec.html o Amazonkach i Valkiriach. Co prawda ded ;( ale odzyskałem wszystko z siebie i dobiłem swój lev. 8o coment plx |
bez obrazy ale przy takich gownianych skilach sie nie powinno expic tylko skillowac co najmniej do 60/60
|
Dzienki za rade
|
no nie wytrzymam juz , po co takie gó**o wrzucac na forum i do tego jeszcze padasz na koncu jak idi**a X(
|
..........
|
omg
omg...na takich skilach isc gdziekolwiek expic...dobra rada, jezeli juz chcesz koniecznie expic to idz na swampy do venore tam przynajmniej nie padniesz ale najpierw zrob skille :)
|
Cytuj:
dla niego to nie jest g(ó)wno tylko na jego sile filmik! moze i pada ale kazdy na forum wrzuca filmiki jakie chce, chyba ze są niezgodne z regulaminem, a w regulaminie nie ma npisanego ze nie wolno umieszczac filmów ze slabych huntów! |
Cytuj:
a wolisz obejrzec rat hunt czy demon hunt ? |
jakie gówno tyle powiem na 12 lv skile 32 lol
i masz najsilnijeszą 1 ręczną bron obuchową lol muj kumpel jak mieliśmy jakieś schizy i zaczelismy grac na nebuli na 9 lv mial sklile 35/35 a wcale durzo nie trenowal z 2 godz dziennie przez 3 dni a ty lol idz sie showaj wes idz potrenuj skile X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( |
Tak sobie przegladalem liste vipow i bylo
Maxi of wasal Maxi Baranek Maxi Maskora Maxi Voldemort Maxi druidek Maxi sisi ...noi ty To jakas rodzinka czy co? :D |
QRAS wiesz zaluzmy ze ja wole rat hunta i co problem kazdy ma prawo wruici swoj filmik mimo isz mi sie zabardzo niepodobal to ma prawo i nietrzeba odrazu bluzgac niechesz niekomentuj i po sprawie
|
Kur**
X( Kur** QRAS Wez jak Ci cos nie pasi to nic nie psiza nie bedziesz bluzgac na goscia co dal slaby filmik.Co z tego ze dal taki film?NIKT CI NIE KARZE OGLADAC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:00. |