![]() |
Klucz w AB'Dendriel
Podobno morzna kupić klucz do jakiejś kopalni gdzie jest dużo troli. Mam very low lvl. A więc gdzie kupić klucz i gdzie jest ta jaskinia.
|
Schodzisz do depo na dół w ab idziesz na północ póżniej na wschód na południe i tam sa schody schodzimy w dół o jeden poziom idzemy na północ i są kopalnie a klucz jak dojdziesz do drzwi kopalni to na wschód jest koleS za 50gp masz klucz ale uważaj na PK.
|
Cytuj:
Na ZACHÓD a nie wschód... Może opisze to dokładniej. Kieruj się na zachód (lewo) od depot (parter) aż dojdziesz do miejsca ze schodami w dół i drabiną w górę i kręcącym się w pobliżu NPC elfem - Faluae (chyba tak). Tam idziesz 3x w dół a potem troszkę na północ. Dochodzisz do drzwi. Skręcasz w lewo i tam od NPC elfa kupujesz klucz (hi -> key -> yes 50gp). Tym kluczem otwierasz drzwi o których wspomniałem. Za nimi są trolle. Strzeż się PK! |
Dzięki a PK sie nie boje bo na NON PvP gram :p . Ale mam pytanie i nie bede zakładał nowego tematu.. Właściwie na czym respawn polega i co to słowo znaczy dokładnie. Czy zalerzy to od ilości ludków na serwerze, a morze od ilości potworów. Poza tym co ile jest respawn i gdzie sie te stwory pojawiają. (Kopalnie w AB'Dendriel)
|
Respawn to miejsce gdzie potwory się odnawiają. Gdy jakiś gracz zabije danego potwora to uruchamia sie licznik czasu. Ten licznik ma różną długość w zależności od typu potwora i miejsca jego występowania. Gdy licznik dojdzie do końca potwór "odnawia się" (respawnuje). Gdy jakiś gracz jest zbyt blisko miejsca respawnu potwór nie pojawi się. Nie jest to zależne ani od ilości ludzi na servie ale jest zależne od ilości potworów. Każdy respawn ma maxymalną ilość potworów. Np. Trolle w Ab. Na ich respawnie zazwyczaj jest limit 3 trolli. Oznacza to, że jeśli są już 3 żyjące trolle pochodzące z tego respawnu to kolejne nie pojawią się, dopóki ktoś nie zabije tych trzech żyjących.
|
Cytuj:
|
@UP
Możliwe :P Ale nigdy tego nie zauważyłem... |
Logiczne jest, ze im wiecej ludzi na servie tym czesciej ktos przelazi po expowisku blokujac tym samym respawn. Im pusciej na servie tym wieksza szansa ze bedzie respawn.
Pozdro |
Jezeli jesteś przed kopalnią gdzie są trole (a tak dokłądniej przed drzwiami) to pujdz na lewo ( <-- ) i kup klucz. Co masz powiedziec?:
Hi buy key yes I już jesteś posiadaczem klucza. Ps. Klucz kosztuje 50 gp. |
Cytuj:
i po *** odswierzasz?-.- |
Cytuj:
czesto to mozna zobaczyc w kopalniach kolo kazz. |
Nigdy
Może dla low lvl jest tam duzo kasy ale za duzo pk mialem wiele postaci i prawie kazda zostalem zabity na trollach pod ab wiec nie radze :) :)
_________________________________________ Server: Zanera Nik: Soceo Nailo >>Female<< Profesja: Knight :miecz: Lvl: 29 Skill:63/61 ;( |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:07. |