Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Czego to belfer nie powie... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=38998)

Fejkowiec 20-06-2005 20:16

Czego to belfer nie powie...

Napewno macie w szkole dziwnych nauczycieli, którzy zasypują was śmiesznymi tekstami podczas lekcji.

U mnie raz na lekcji języka Polskiego nauczyciel mówi:
- Szczęśniak! Ta uwaga jutro ma być podpisana przez rodziców.
- Babcia i dziadek też mają podpisać?
- Niech twój ojciec jutro przyjdzie do szkoły?
- Który?

Albo:
- Pozwolę napisać sobie temat na tablicy...
Mój kumpel - POZWOLIŁEM?

Wiem, że to bardziej uczniowie sypią w moich przykładach tekstami ale wy ppodajcie swoje przykłady z nauczycielami ;)

EDIT:
Raz na religii graliśmy w pokera rozbieranego, katecheta wszedł i walnął tekstem "Tylko wszedłem do klasy i już jest za***iście!".

Parys 20-06-2005 20:23

Dużo tego, dodam jak przypomne.

Na historii:
Kolega: Na polu pracowały same wieśniaki.
P: Wieśniak to jeteś Ty, on to był chłop.

Na Chemii:

Pani:
M jak matoł. M jak Mateusz.... Zresztą jedno i to samo...

Plastex 20-06-2005 20:32

Zanim katechetka przyszła na lekcję, to kolega zdążył zapalić sobie.
-(wchodzi katechetka)Co tu tak śmierdzi?
-(klasa cicho)
-Łukasz to od ciebie! Paliłeś?
-Ja nie palę(i taki szary dymek z ust)

Zagan 20-06-2005 20:37

Mój wychowawca na informatyce:
-Chłopcy jak się zaraz nie weźmiecie do pracy to wam postawie laseczki,
-Już się bierzemy!! (chórem)

Jak sobie coś przypomne to wstawie.

Ashlon 20-06-2005 21:33

Na religii ksiadz do kolegi :
- A ty co? Zle sie uczysz, jestes niewychowany cham! Kim ty bedziesz w przyszlosci?
- Ksiedzem, tak jak moj tatus!

Krzesław 20-06-2005 21:48

zrobiłem kiedyś taki temat... jak ktos pamięta to były teksty matematyczki, ale od tego czasy znormalniała z tekstami. A szkoda...

Rybzor 20-06-2005 23:49

JA raczej pamietam jak uczniowie do nauczycieli:P, jesli chodzi o nauczycieli to najlepsze chyba bylo jak baba z niemca do kumpkla
"Milcz jak ze mna rozmawiasz" :D:D:D
Opowiadacie o religi, u mnie ksiadz od religi zlal, doslownie udezyl ucznia za jakies gowno:P, a on do niego "zjedz noge"

Carl Fry 21-06-2005 00:18

no to ja cos walne , u nas sporo sie dzieje:P

rysowalem se w zeszycie od matmy a tu baba do mnie:
-jak sie nazywasz (i wskazuje na mnie palcem, chodzilo jej o nazwisko)
-karol
-co to jest?? (pyta ze zdenerowowaniem i oburzeniem)
-zeszyt
-jaki ? (chodzilo jej o przedmiot)
-w kratke
-jak ty sie zachwujesz?? !!
-adekwatnie do sytuacji..
-idziemy do dyrektora albo idz po wychowawczynie!!
-po co??
-to ja pojde!!
-niezabladz i WROC DO MNIE!! ( a tu w klasie ktos krzyknal "jak kocha to wroci)

jak se jeszcze cos przypomne to dam edita.... u nas tyle sie dzieje ze ciezko cos wybrac.... ale niema to jak jaraznie ziola na polskim albo matmie :)

Xeltix 21-06-2005 01:16

ja pamietam 2 sytuacje
1 - nauczyciel PO(Przysposobienie Obronne) chcial udezyc ucznia w glowe ale powiedzial ze potem ona go pozwie do sadu bedzie mial sprawe za pedofilie i molestowanie dzieci i pojdzie siedziec :)
2 - Rozmowa mojego qmpla z nauczycielka z Angielskiego , qmpel dostal 1 z sprawdzianu i babka go wola do biurka swojego mowi Krzysiek kiedy masz zamiar poprawic tą pałe ? On zaczyna grzebac w majtkach(lol?) i mowi poprawiona -.-

Kele 21-06-2005 07:21

@up

Lol śmiem w to wątpić z tą pała

@topic

My mieliśmy sporo takich akcji.. Dobra wybiore jedną:
Czyta uczennica ale jej to za bardzo nie wychodzi... Ona konczy czytanie a nauczycielka do niej:
-Marta! Świetnie! 3 mniej!

xDD

Adamsik 21-06-2005 08:12

Nauczyciel do pewnego chlopaka.
-Artur jutro przyjdziesz z ojcem!
- Niestety nie moge prosze pani bo ojciec jest ksiedzem i jutro ma spowiedz xD

Jak sobie cos przypomne to dopisze ;]

Rilo 21-06-2005 09:00

kumpel do na uczycieła (on jest walnięty) (lekcja przyrody)
-Zaraz po policje zadzwonie
-Psiarze mogą mi zrobić laske ty stara ****o
muzyka
(cała klasa gada)
nuyczcielka mówi;
-****a z wami sie da sie pracować
@edit;
typ jest zagrożony z matmy podchodzi do nauczycielki i się pyta czy moż poprawić pałe on mówi ze może
a on -
wsadził se rence w gacie poprawił "pałe" przy nauczycielce i powiedział z kozackim uśmiechem dziękuje

Braveheart 21-06-2005 11:39

U mnie taki jeden(walnięty, później go przenieśli bo się okazało, że jest psychicznie chory)
1. Raz gadał na matmie. Nauczycielka do niego :"Mateusz ! Proszę o dzienniczek !" ,a on : "Ten dzienniczek to sobie pani może w p***e wsadzić" 8o
2. Przyszedł(a raczej przynieśli go koledzy) na lekjcę geografii. Był po 3 nalewkach wiśiowych. Usiadł i zaczął siorbać czwartą !!!!
3. Siedzi na religii z fają w uchu i pyta katechetki : "ma pani ognia ?" o.O
4. Kiedyś przez niego babka od chemi uciekła z klasy bo ją z krzesłem gonił za to, że dostał 1 z kartkówki (serio).
Ja chodzę do 1 gim. a on powinien chodzić właśnie do 1 liceum(3 kible plx?)

pawepek 21-06-2005 13:20

Do mojego kolegi (średnia 1.9 [7 zagrożeń...]) baba mówi
- MAsz dużo zagrożeń, u mnie masz 2, jak tak dalej ebdziesz sie zachowywał to bedziesz i z mojego przedmiotu miał 1
- (Kolega) Nie zesraj sie
- Co???? ide wpisać uwagę a potem idziemy do wychowawczyni...
kiedy pani wpisywała uwagę kolega staną na krześle i zaczą tańczyć, po czym zaczą śpiewać hymn lokalnej drużyny piłkarskiej... (JAGIELLONIA BIAŁYSTOK)

Wierny gracz 21-06-2005 13:33

Fejkowiec ty plagiatorze. Taki sam temat "Czego to belfer nie powie..." jest na forum Losuxa. Tu jest nawet link >> http://www.losux.6am.pl/viewtopic.php?t=712

Podszywasz sie pod cudze dzieła noobie X(

Fejkowiec 21-06-2005 13:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wierny gracz
Fejkowiec ty plagiatorze. Taki sam temat "Czego to belfer nie powie..." jest na forum Losuxa. Tu jest nawet link >> http://www.losux.6am.pl/viewtopic.php?t=712

Podszywasz sie pod cudze dzieła noobie X(

Gdzie jest napisane, że nie można robić takich samych tematów na różnych forach, sam jesteś noobem.

Btw. ten twój komiks Zoned (nie będe podawał linku i robił reklamy bzdetnym komiksom) - to szmira, nie wchodźcie na to bo to wielkie gówno, nie ma tam w ogóle humoru.

@down (to ty)

W mojej szkole działy się podobne rzeczy ale zabardzo ich nie pamiętam to napisałem te co były tam, trochę zmienione, nazwisko...

Btw. kto to jest "offtop" ? :baby:

Wierny gracz 21-06-2005 13:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec
Gdzie jest napisane, że nie można robić takich samych tematów na różnych forach, sam jesteś noobem

Podszywasz sie pod teksty innych osób z forum Losuxa. Przeczytałeś ich temat i teraz piszesz, że to wszystko działo się u ciebie. Załosne.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Fejkowiec
Btw. ten twój komiks Zoned (nie będe podawał linku i robił reklamy bzdetnym komiksom) - to szmira, nie wchodźcie na to bo to wielkie gówno, nie ma tam w ogóle humoru.

A co to ma wspólnego z twoim noobowstem offtopie?

Tasior 21-06-2005 14:16

Odkąd się pojawiło ogłoszenie o plagiatach, wszyscy wszędzie szukają kradziejów. -.-

Gangrel 21-06-2005 14:22

w I gim dostalem od ksiedza uwage: "Ubrudzil kolego korektorem(NA BIALO!!!) :D
On wogole byl dziwny. Jak znajoma pryszla do szkoly w miniowce poszedl do dyrektorki i sie poplakal, bo stwierdzil ze ona go prowokuje. Zabranial dziewczyna malowac paznokcie itp... Teraz to by mnie pewnie za dlugie wlosy do klasy nie wpuscil :D

Rahim 21-06-2005 14:44

nauczyciel: Czego nie byłeś wczoraj w szkole?
kolega: Niebyłem bo mi babka zdechła.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46.