![]() |
POH- czyli jak bic gs
Siema tu mam filmik jak zabilem 3 gs.
1 gs mnie doganil, ale to przypadek na 22 gsy 3 mnie doganialy bo posion spidery... blokowaly mnie Oto Link -->gs-poh |
bardzo fajny filmik teraz wiem jak gsy rozwalac :D
|
Gratz
Brawo za film . jeden z lepszych na forum . ALe ten 3 Gs byl grozny :p . SZkoda ze Ci niewypadly knight legsy . Ogólem film super loot mogl by byc lepszy .
|
wes przestan ~~~gorszego shitu niewidzialem :D
|
Cytuj:
|
B) Niema sprawy :P, czekaj jeszcze troche na slimkach posiedze i bedzie gs solo by najt 30 lvl ^^ B)
|
ta sonic ty chyba sie posikasz jak knightem 30 lvl zsolujesz gsa... ja 47 lvlem ledwo z uhami wyrobilem :P
maniak a ogolnie to ile ich ubiles?;p |
Fajny filmik oby wiecej takich. Ten 3 gs cie ladnie tlukl 8o dlatego na gs nie chodze :p
|
nice filmik niedlugo my tez pojdziemy tylko wiesz czemu fajny filmik bo nie masz kozackiego outfitu co rok laziles z nim lol;d
|
lol
Cytuj:
|
no stary ! ja solowalem jakis tydzien temu gs'a z fire sworda ! i jeszcze zdązylem uratowac maniak kota on mial w temple juz 3-4 hp i jeszcze wbieglem i go uhnelem ledwo co.... jak bedzie to ci potwierdzi
|
LOL!?
Solowałem GS'a Knightem ( 30lv. 70/70 in club ) Crown Armor, Crown Legs, Vampire Shield, Skull staff, Warrior Helmet, Lethern Boots, hity szły po góra 160! A ja za ten czas waliłem z hmm, gdy hp zeszło poniżej normy ( 300hp ) zchodziłem na dół uh i znowu z hmm naparzałem... |
normalne bicie Gs.... nic szczególnego ^^..... :baby:
|
Norma ?
to pokaz jak ty bijesz i wyjmij palec z nosa tak nie ladnie przy wszystkich 8o |
jeden gsik cie ostro zjechal, ogolnie fajny film ;)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:46. |