![]() |
Czemu nie masz PACC-a??
Proszę by w tej sondzie głosowali tylko ludzie, którzy nie mają PACC-a.
Chcę się w ten sposób dowiedzieć, dlaczego niektórzy ludzie go nie kupują. Nie chcę - Uważam go za zbędny gadget, który i tak niewiele daje. Nie jestem dorosły i rodzice nie chcą mi go kupić - Chcę go mieć, ale rodzice nie pozwalają mi na kupno. Nie mam pieniędzy - Nie jestem w stanie go kupić, uważam, że jest za drogi. Inne powody - Mam inne powody dla których nie kupuję PACC-a. Temat zainspirowany własnym problemem. ;( |
po co to jest ktoś powie że kasy nie ma albo co i go wyśmieją ale jak ma być niech będzie niech moderator zadecyduje
|
Pacc, moglbym miec juz kilkukrotnie, ale jak na razie nie odczuwam potrzeby posiadania go. Moze po wakacjach, ake tylko moze.
|
Cytuj:
|
Co prawda pacca mam, ale gdy go nie mialem to tylko dlatego, bo twierdzilem, ze postać jest za slaba, a przeciez jak go kupie to chce szybko lv bić a nie skile tluć. Więc zrobilem skile ~85.85 lv 59-60 i go kupilem. Mozna powiedzieć, ze wtedy szlo mi jak z płatka :).
|
Ja nie kupuje Pacc'a bo... nie gram jakos "zaawansowanie" w Tibie... Od czasu do czasu wlacze, ale jakos specjalnie mnie do tej gry nie ciagnie =] Kiedys - owszem, naewet kase trzymalem, zeby podszkolic postac, ale teraz Tibie uwazam za denna gierke.
|
ja nie mam pacc dlatego ze nie odczuwam potrzeby posiadania co prawda milej byloby miec pelny dostep do wszystkich terenow ale na ta chwile wolę częściej wyjśc gdzieś z kobietą albo kupić jej coś za tą kasę i wtedy jej jest dużo milej:) albo z kumplami na "soczek" (czytają nieletni:)). Chociaz nie jest powiedziane ze ktoregos pieknego dnia jesli bede mial jakas extra kaske i wiecej czasu na gre to sobie nie kupie:)
pozdro.... |
nie kupuje pacca bo po
1st rodzice nie pozwalajo a po 2nd mam zaslabo postac :D |
moje najlepsze chary to knajci ;)
knajt pacca potrzebuje tylko dla exori, nowych terenów i promocji... a bez tego jakoś da się grać... (przynajmniej narazie, ale i tak nie kupie pacca, za mało zarabiam :p , wole przestać grać) |
:d
a ja mam slaba postac i w cholere lagi...a kupuje bo chce domek u outft :P
z kasa tez teraz ciezko...ale czekam na pacc...no i wiadomo...promocja... :) no i haste i inne :P |
ja nie mam pacca bo szkoda mi kasy :) .Za tą kase ktorą mozna przeznaczyc na pacc mozna kupic wiele pozyteczniejszych rzeczy. ;)
|
Ja ściałbym mieć pacca, ale bende go kupowal po letnim update:D
|
1. Rzadko gram w tibie. Więc po co mi PACC na 3 miechy skoro zagram raz na tydzień...
2. Według mnie PACC to strata pieniędzy. |
A ja mam pacca,lecz teraz uważam,że to była strata pieniędzy.Zamiast kupić sobie buty Nike'i to wolałem pacca i teraz chodze w starych i wytartych butach :/
Pacc to strata kasy...chyba,że jesteś po Wigilii ;) |
Mam lepsze rzeczy do kupienia za ~90 zł niż taki szajs.
|
Nie mam pacca i nie bede mial bo zalmi kasy :p (moze jak bede milionerem to se kupie :] )
|
Nie mam na to kasy, a jak nawet bym miał to i tak na takie badziewie nie dam...
Pacc jest zbęnym dodatkiem do gry... Nie gram już w Tibię... Za mało bonusów jak na conajmiej 20$ |
sry 2 te same posty
modki skasujcie |
Cytuj:
Słuchajcie jego, bo to prorok... (Dobra, bez przesady :P) |
O jejku...
Może nie powinienem wybierać, żeby lista głosujących była jawna, ponieważ faktycznie punkt "Nie mam pieniędzy" to punkt, który trochę onieśmiela... Ale chciałem zobaczyć czy będą głosować jakieś PACC-e... A ci, co się będą śmiać ze szczerych ludzi dają świadectwo o sobie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:41. |