![]() |
Los Illuminados - Rekrutacja
Zapraszamy do naszej nowo powstalej gildii - Los Illuminados na Asterze... Przyjmujemy od 15+ lvlu bez ograniczen "skillowych". Wszelkim noobom dziekujemy... W sprawie rekrutacji prosze pisac na priva do Mirkan'a...
Zapraszamy! |
dzieki
Mozliwe ze dzieki waszej recrutacji znowu zaczne grac na ASTERZE :baby:
Name:julius madry 13 lvl sorcer 20 mlvl :cup: |
PyTaniE
A wy to nigdy nOObami nie byliscie ? a moZe jaKo cudowne dzieci tibi sie urodziliscie LoL
|
Ja chce to tej gildii!! 8o Mam nick Evil Vego(mialem Illuvatarys ale namelocka dostałem ;( mniejsza o to) Jak jest jeszcze aktualne to sie na to pisze!!! Mam 17 level:P pozdro czekam na odpowiedz!
|
Ja niejestem nobem mam 23 lvvel mglv 36 o ile dobrze pamietam xD
Mam nadzieje ze nierekrutujesz noobuw :D Narazie mnie nie przyjeli do zadnej gildi bo nie szkukalem za bardzo ^^ Wniose do gildi duzo humoru ,mam nadzieje ze bedziemy chodzic na rózne hunty naprzyklad giant spider ^^^,Qesty,bedziemy sie dobrze bawic narx aha przyjmij mnie plx :D c |
ja moge dojsc ale tylko na jakis czas bo niedlugo tworze wlasna gildie :P
Nick Deld Dubre lev 44 |
Mnie też możecie przyjąć jak chceci nick Forgotten shaman
Lev w profilu |
Trza miec pacc?
A jak nie to mnie wpiszcie : :) Shat This |
Chetny!!
Mozna jeszcze dolaczyc do tej gildii? Nazywam sie Khalee Lah i jeste knightem. Bardzo chcial bym dolaczyc. Moj numer GG: 1258817 , e-mail: [email protected] !!
|
Chetny 2
Zapomnialem napisac ze mam juz 15 lvl i mieszka obecnie w Thais :) GG:1258817
|
siemka kiedy ten boss gildi bedzie online??? ja chce do tejo fajowej gildi a muj brat fire phoenix magic... dobrze ze bana ma :D ja jestem za niego przyjmijcie mnie tez plx mam nadzieje ze bedzie gulid house ^^mam 23 lv socerer
|
Chętnie ale...
Jeśli mam 14 lvl moge przystąpić do tej gildii??
|
Mam 20lvl i 21 mlvl. P-set ale to dla maga az tak bardzo niewarzne.
|
Nazwa: Przemoo
lvl: 22 skile: at/def/mlvl 60/55/3 Profesja: knight gg: 1282356 |
Rotfl. Tyle powiem.
Noobs. Odświeżyć temat sprzed czerwca o gildii, która już dawno nie istnieje. Powodzenia w rekrutacji;) |
Ja chcę do tej gildii!! Mam 10lvl ale to tylko dlatego że ostatnio skillowałem żeby lukiem strzelac. Przyjmijcie mnie plz. Mój nick: Sabrina Calmera. Babką gram heh.;)
|
Ja chcę do tej gildii!! Mam 10lvl ale to tylko dlatego że ostatnio skillowałem żeby lukiem strzelac. Przyjmijcie mnie plz. Mój nick: Sabrina Calmera. Babką gram heh.;) Profesja: Palladyn:lucznik: . Skille: 35/32. Mieszkam w Thais
|
Prosze przyjmijcie mnie mam lcvl 12 ale szybko rosnie;) bede grzeczny i posłuszny jestem sorcem:mag: 4 poziom magi naprawde szybko sie ucze;)
|
A odpowiedzcie na forum lub moje gg:6633089;)
|
Chetny
Nick: Eugeniusz Siekiera [lvl 23]
GG. 1320658, Jeszcze jedno pytanie macie gh? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:27. |