![]() |
Podwyższony limit graczy na wszystkich światach
Limit graczy na wszystkich światach został podwyższony z 850, na 900 osób. Jako przygotowanie, kod serwerów został przystosowany do wpuszczania większej ilości graczy i zapewnia o wiele stabilniejszą grę.
Stało się to co tak dużo z Was bardzo chciało. Niestety lagi i tak pewnie dalej będą, a nawet możliwe, że większe. Czy ta zmiana oznacza również brak nowych światów w tym miesiącu? Niedługo powinniśmy się wszystkiego dowiedzieć. |
Jak mówią, że stabilniejsza gra to spoko...
Ale jak myśle o 50 więcej facców = POH więcej osób :/ @EDIT: pierwsza odpowiedź ^.- @Maniakalny(down) Myślę, że dlatego zdecydowali się na powiększenie limitu, ze względu na nowe tereny... //Podpisane: Dared //Z nadzieją, że nie spowoduje to lagów |
laggi?
jestem bardzo ciekawy czy to udostepnienie wiekszej ilosci graczy na serv spowoduje lagi.. jak tak to lipa =/
|
nie podoba mi sie to, teraz żeby się faccem o 20 nawet w sobote zalogować wystarczyło z 20-30 minut, teraz robia to jak pacce bez kolejki ;/
nie mam nic do facc ale zawsze o te 50 osób więcej na expowiskach... chociaż.. niedługo dojdzie teren o wielkosci 1/3-1/4 całej tibji tak że.. może sie pomieścimy, a do tego uhmakerem szybko wbije :=) JA CHCE NOWE ŚWIATY,NIE PO TO KUPOWAŁEM PACC W CZERWCU ŻEBY NA ŚWIATY CZEKAĆ MIESIĄC I TRACIĆ PACCA... FAKFAKFAK...NIE KRACZ RAUL" |
Nawet niezle, ale jak maja byc lagi to ja dziekuje
|
i co odczuliscie jakos zmiane? mnie tam nic nie lagguje, ale szybciej sobie wejde na serwer :)
|
Lagi??!! Nie Plx
|
Zamiast likwidowac lagi to oni jeszcze je zwiekszaja.
Dla mnie to jest glupi pomysl |
Jednak presja Facc'ów dziala, chociaż nie na to liczyli, chcieli by mapki. Mi to tak lata kolo .... czterech liter
|
Jak bedziecie wiedzieli ze np. za dzien, dwa powstań mają swiatu to napiszcie bo mam zamiar kupić pacc. A jak kupie teraz a oni mi wyskoczoł ze światów w tym miechu niebedzie to nie nie dzieki :P
|
predzej bym sie cieszyl jakby zmniejszyli a nie zwiekszyli teraz exp bez czekania az ktos skonczy to bedzie chyba graniczyl z cudem
|
Trzeba sie cieszyc , wiecej miejsc dla naszych mc-makerow. Pozatym nie trzeba bedzie juz prosic kumpli pacc zeby ci wyszli w godzinach sczytu "te chlopcy wyjdzie na 1 minutke bo musze makerami wejsc".
Cip soft zrobilo kawal dobrej roboty... |
pomyślcie wiecej ludzi szybszy resp :D:D:D
|
Hahha!!! Świetnie !!!!! Mniejsze kolejki!!!!! Czyżby przygotowanie do UPDATE? :O Oby oby... Szykuje sie cos ważnego chyba nawet dla Facc 8o 8o 8o
|
No oby tylko przez to nie mialo byc nowych servov w czerwcu bo wiekszosc moich kumpli napalila sie na nowe
|
Omg
JA tu czekam na nowe servy a CIPki mi tu wyskakują z jakimś zasra*** limitem :(:(:(:(:( Itak servery sa przeludnione, powinni po 500 wpószczać a nie po 900. <>B<>E<>Z<>S<>E<>N<>S<>
|
tłok jest duży... nawet bardzo...
powinni powiększyć świat, tak żeby był ze dwa razy większy (tylko wtedy każdy znajdzie wolnego coś dla siebie :p ) ja mam facc i wolałbym żeby limit był 850 jeżeli nie mniej... powiększenie limitu to cios w facców! przecież będzie Nas teraz tylu że żeby coś sobie uczknąć to .... ehh <wole nie myśleć> wole poczekać w kolejce niż później bujać się w wyścigu szczurów... bądźmy dobrej myśli, 50 to nie tak dużo ;) , może nie będzie tak źle... |
Jeśli przy 850 osobach mnie lagowało to przy 900 chyba się ruszać czasem niebędę mógł. ;)
|
Cytuj:
|
Ten... tego i po co to? Pomysla sobie: "haha, teraz 900 moze byc online wiec sie loguje'' wchodzi do kolejki i patrzy... jest 300... mysli "trzeba kupic pacc"... czy to nie aby kolejny sposob naciagania?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:58. |