![]() |
Nie radze wchodzic
Film jest bardzo nudny chcialem tylko nauczuyc sie krecic film i wzucac na rec ogulnie odradzam sciagac .Skomentuje pierwszy
Ty jakis glupi jestes po co ty to zamieszczasz jakies nudne zabicie kilku orkow i beho do spuly z 40 palkiem wes idz sie lecz http://rapidshare.de/files/2529406/po_co_sciagacie.html EDIT:HMM drugi moj beho tym razem bardziej solo ale noe do konca -.- good loot ;) juz nie tak pogazny film jak tamten ale co moze byc ciekawego w zabiciu jednego beho ?? http://rapidshare.de/files/2531556/1...olowy.rec.html |
omg.... film do kitu, tak jak dzisiejszy dzień ... mam już doła kompletnego - pies mi zdechł :( moja czekoladka(tak sie zwał pies) ale kupa no.... dlaczego ona ? niech mi zrookuja wszystkie konta ale nie ona !
|
wiesz co ci powiem ?
Ty jakis glupi jestes po co ty to zamieszczasz jakies nudne zabicie kilku orkow i beho do spuly z 40 palkiem wes idz sie lecz :p :p :p :p :p :p :p :p :p |
a ja powiem swoje:
Ty jakis glupi jestes po co ty to zamieszczasz jakies nudne zabicie kilku orkow i beho do spuly z 40 palkiem wes idz sie lecz :P -LOL? @down to daj lepszy :P |
@up
Wy lepsi niż on to nie jesteście dając takie głupie komenty. ;) |
Hummm...
nie zgadniesz co ja ci powiem Ty jakis glupi jestes po co ty to zamieszczasz jakies nudne zabicie kilku orkow i beho do spuly z 40 palkiem wes idz sie lecz 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Jak jest jakis nudny filmik i wiesz że sie niespodoba to nie dawaj na forum.
Ne bede powtarzać tego co wszyscy na górze pisali..... |
Ty jakis ...
czemu dajesz filmiq bez rozszerzenia rec ? |
yy
Cytuj:
|
wiesz...
lepiej idz i bron zaciekle monopolowego... (nick) filmiku nawet nie sciagam bo ogladanie takiego shitu to strata czasu... jak chcesz sie nauczyc to o ile dobrze wiem jest "temat testowy" |
Gdy przeczytałem nazwę tematu, stwierdziłem, że muszę tu wejść(zakazany owoc :)).
|
Jak film do d*** to po co go zamieszczasz?? Daj kolegom niech się cieszą
|
UP:
Nie umiesz czytac -.- przeczytaj dokladnie "temat testowany" |
haha ja?
oo taak mam downa i 3 lata nie siegam do kompa dlatego pisze za mnie siostra pff... wez idz stad bo z takim badziewiem to zal sie wysuwac -.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie dawajcie tu filmikow, ktore uwazacie za nudne, co tez mamy sie ponudzic?, mamy inne, lepsze rzecyz do roboty, m.in. ogladanie ciekawych filmow:]
|
Zgadnijcie co powiem :D
Ty jakis glupi jestes po co ty to zamieszczasz jakies nudne zabicie kilku orkow i beho do spuly z 40 palkiem wes idz sie lecz -LOL? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:37. |