![]() |
NOWE ITEMKI
Chodziłem sobie po tibi i zobaczyłem:
http://img25.photobucket.com/albums/v74/Gorcik/hat.jpg 13:56 You see a post horn. 13:56 You see a post officers hat (Arm:1). |
Ciekawe ja jeszcze takich nie widziałem super nowe przedmioty :P
|
A powiedz na jakim świecie i w którym miejscu jest domek.. Jeśli masz jeszcze jakieś inne screeny nowych przedmiotów to pokarz. Najbardziej interesuje mnie to czy może po update są jakieś nowe cluby ;)
|
som nowe cluby .... a mianowicie Golden Mace ..... mozna go dsotac w jakims tam quescie i podobno wypada z jinna :D
|
Cytuj:
p.s nwoe przedmioty ktore pokazales sa zwiazane z nowym questem;) |
Cytuj:
|
Re up:... a ty myślisz, że jest? Zobacz na tibia.com spis potowrów... owszem był - na test serverze... jest to nawet udokumentowane na screenach... ale aktualnie DJINA nie ma
|
Djina nie ma.
Golden mace jest juz od Major Update ale jeszcze nikt nie znalazl |
Cytuj:
|
Są nowe axy np.ten co mam pod nickiem ma atk50/def30
tylko nie wiem czy jest jedno czy dwu ręczny.Może ktoś wie? |
co do tej czapki jest ona w domu na Liberze w Ab'Dendriel w góre od depo. Jest to domek Pato Vadalesa jeśli go znacie :D
|
Cytuj:
jednoreczna. |
Napewno 1 ręczna bo miałem już to cacko w łapie :)
|
Jeśli chodzi o ta nową trombke i czapke listonosz to na securz w vebnore sa onw prawie w karzdej chatce :P
|
a ja wiem gdzie są
Yo Yo Yo ja wiem gdzie mozna spodkac te nowe itemki (te 2 co sa na zdieciu) w niekturych domkach w ab'dendriel mają jak jest depo to naprzeciwko depo jest dopek i tam jest ta taka czapka 1arm (ETERNIA)
|
Te 2 itemy są z questa, który polega na robieniu różnych misji. Po 4 misjach dostajemy czapkę, po bodajże 10 dostajemy trąbkę. Innymi nagrodami są tańsze listy, parcele i podróże. Więcej nie powiem - nie to forum.
|
hehe
cool:)
|
tansze podorze ??
o dzienki stary czyli na to wyglada ze musze zrobic je wszystkie!!!!!!!mam nadzieje ze niasa trudne jesli chodzi o tak smiesznie ukryte skrzeynki za jakimis drzwiami to niewydaj mie sie trudne!!!!!!trzeba zrobic bl mnie wqrwiaja te podroze gdzie na kazdej 10gp wiecej albo parcel 5 gp drozszy :P
|
Tez widzialem te rzeczy na danubi, leza kolo DP w jednym z domkow ale nie trzymalem tego. :(
|
Cytuj:
Te nowe itemki to w kazdym domku leza :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:25. |