Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Prosze o pomoc! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39143)

Pomocy 22-06-2005 10:50

Prosze o pomoc!

Więc tak. Posiadam pacca. Próbowalam wpisać moj acc number i pasword. I wyswietlilo mi sie ze jest zly. Wiec probuje go zmienic. Wpisuje meila, wszystko i pisze że jest zly. Jest napewno dobry. Wszystkim charom hacker zrobil delete, i niewiem teraz jaki ma nick . teraz nie wiem jak odzyskac mojego acca I skad wsiasc recorvery key. Prosze o szybką pomoc! !!!! X(
_____
hackers suck!

Damlox 22-06-2005 10:55

Jeżeli konto zostało spersanalizowane to cheba można zmienić e-mail w 1 dzień w przeciwnym wypadku czeka sie 30 dni.
Odnośnie Twojego pytania naciśnij guzik "Account Lost", potem nick postaci, następnie zaznaczamy "I have forgotten my password", kiedy już to zrobliśmy wpisz e-maila i numer konta. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze na Twój e-mail przyjdzie wiadomość z nowym hasłem.

Pomocy 22-06-2005 12:11

Nit PosiBel ( ;) )

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Damlox
Jeżeli konto zostało spersanalizowane to cheba można zmienić e-mail w 1 dzień w przeciwnym wypadku czeka sie 30 dni.
Odnośnie Twojego pytania naciśnij guzik "Account Lost", potem nick postaci, następnie zaznaczamy "I have forgotten my password", kiedy już to zrobliśmy wpisz e-maila i numer konta. Jeżeli wszystko pójdzie dobrze na Twój e-mail przyjdzie wiadomość z nowym hasłem.

___
Nie robilam Personalizacji, Hacker zrobil Delete na wszystkie characters, zalozyz swuj i teraz sobie gra a ja nie znam jego nicku i nie moge odysskac chyba

Raul 22-06-2005 12:24

Więc skoro nie spersonalizowałeś to pewnie hacker już to zrobił, co za tym idzie, już nie odzyskasz konta.

Angel of Death 22-06-2005 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pomocy
___
Nie robilam Personalizacji, Hacker zrobil Delete na wszystkie characters, zalozyz swuj i teraz sobie gra a ja nie znam jego nicku i nie moge odysskac chyba

No to juz nieodzyskasz acca niestety ;/ hacker zrobił personalizajce konta zmienił e-maila i klapa nic już niemożesz zrobić.

@edit: Ahh Raul jak zwykle szybszy :P

papski 22-06-2005 13:21

BO jak sie sciaga pierwszy lepszy bot z keylokerem albo
sie kompa nie ma zabezpieczonego i sie w chodzi w linki
po ktorych sie syf instaluje ;/

Ludzie poinstalujcie firewally, ad-aware, microsoft anti-spybot
i nortona antivirus 2005

Ja kontroluje co ma sie do neta dostac i mnie nie hacka nigdy,
bo zaden SUPER haker nie bedzie sie zajmowac tibia jak moze
wkradac sie do baz roznych agencji

A mialem 2x hacka ale to z wlasnej glupoty MOJEJ GLUPOTY bylem
wtedy newbie

Shins 22-06-2005 14:39

Chyba masz jużpo koncie ;/ . Jeśli nawet name'a niepamiętasz to raczej nieodzyskasz konta. Przykro mi to mówić ale taka prawda.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:50.