![]() |
Pall= dist przyzwyczajenie czy ???
Od dawna gram w tibie ale ostatnio zdziwiła mnie profesja paladyn. Jest to ... nie wiem jak to określić ale mniejsza z tym. Nie wiem czy to zwyczaj czy przyzwyczajenie ale każdy pall trenuje dist a nie np. sword club axe przecież w innych rpegach np. w dangu palladyn to wojownik z mieczem i tarczą a level magiczny ma nie za dobrze rozwinięty a inne profesje to tak dośc normalnie. Czy to normalne zeby pall biegał w Tibi z Swordem i shieldem? Nie pall w tibi ma kusze i bolty lub łuk i arrowy. I to jest sprzeczne z teorią rpg przecież pall to powinien być wojownik (przynajmniej tak mi sie wydaje) podobny do knighta tylko troche bardziej "umagiczniony"
Prosze o wasze sugestie na ten temat (ten język jakim pisze jest może troche oficjalny ale chciałem żeby zaciekawił was i żebyście nabijali posty ale w dobrym słowa znaczeniu) love all |
Ten temat był już poruszany kilka razy, poprostu Cipsoft ma inne wyobrazenie paladyna ...
|
Masz racje,spójrzmy na to na przykładzie BG.Tam Paladyn jest szlachetnym wojownikiem,zawsze praworządnym dobrym.A w Tibii ?Jest to pospolity łucznik,tyle,że ma więcej czarów.Chociaż jak chcesz,możesz ćwiczyć Paladynowi sword fighting itp,przecież to jest możliwe.
|
Nazwa paladyn jest w tibii od dawna i ja osobiście nie czułbym się najlepiej żeby mieli to zmienić.
|
wiem
Wiem Gohan ale najszybciej skille lecą knightowi a chyba to good rozwiązanie zeby pallem mieć 60/60 w swordzie nie? myślałem nad tym rozwiązaniem
Pisać!!! |
Też się nad tym zastanawiałem, z paladyna zrobiono łócznkia kiedy on powinien walczyć mieczem, toporem. Niektórych ludzi może to razić. Cipsoft zrobił duży błąd.
|
i tu się z tobą zgodze Shins :) btw. może zrobią nową profesje w nex update?
|
Cytuj:
|
Pall Dist
Pall trenoje dist bo ze skilla 49- na 50 pall musi wystrzelić 1033 strzały a knight 150007979, to se pomyśl czemu pall trenuje dist. A Axe,sword i club idą pallowi dość słabo, chociarz lepiej niż sorcowi.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:42. |