![]() |
omg super ss'y dawno takich nie widziałem more more i jeszcze raz more.... :D
|
Gz!
Nono, Wilaggio zaszczycił nas swoimi ss'kami :D widze że Masa i Ty ciagle rzadzicie na Aldorze.
PS. Też jestem z Bydgoszczy, widzialem Cie raz czy dwa obok mojej szkole [gimn nr. 16] ale nie odważyłem soe podejść :D |
Wkońcu ss'ki najwiekszego idola polakow na Aldorze :cup: :cup:
|
Gz ss
Wreszcie doczekalismy się tej chwili !! :) Piękne ss! i Piękny eq :)
|
YoYo
Często widze Cię przed depo :) Domek wypasiony na maxa.A te looty tylko pozazdrościć hehe. No i Gz Lvl. |
Zapodaj ss z akcją na huntach, miło by było popatrzć :)
|
HeHe Ładne ss'ki Wilaggio Gz ;)
Btw. nie wiem czy mnie pamiętasz (Ganjalfus) byliśmy na of zabić Royal Szatka :) Powodzenia!!! |
heh tez bylem na aldorze...razem wychodzilismy z rooka (i pall too) i jakos porazilo mnie jego tepo grania :D
gz gz gz |
najs ss'y more plx -.-
|
No dobra zaczynam komentowac foty ;) skoro tak chciales ;)
@ Huntu na hero... 2h i taki loot? milo sobie odejmowac jest godzinki ;) przez 2 h to nawet tyle scarfów nie wypadnie ;) |
Nie chce byc wredny ale po co sie klocicie na forum?
Moze dasz jakies ss z wojny? Zdjecia fajne ale to tylko looty praktycznie. Dodaj jakies hardkory i cos czego nie bylo na tym forum ;) |
Na tej focie z Yeti były tez 2 jego ciała 8o cy mogą występować Yeti w 3 egzemplażach
|
@Aldruhn
To forum nie powstalo do wyzywania sie , tu sie pokazuje filmy zdjecia lub wyjasnia jakies sprawy :) Opinie na kogos temat zostaw dla siebie. |
Co jest znowu?
A poza tym, bardzo fajne ss. Nie loot, o jezu.... Czegoś takiego z demonów jeszcze nie widziałem :O. More plz! |
Ja nie próbuje komus zrobic na zlosc czy cos w tym stylu. Poporostu mowie ze z niektórymi fotami to przesadzasz.A to ze jestem huntowany to nie ma nic z tym wspólnego. A pamietasz Wil co Ratern cos mial do mnie?? Mówiles takie cos "jakby co jestesm moim dobrym kolega " , hyh a teraz?? xD poprostu przyznaj sie ze huntujesz kogo popadnie dla kasy i tyle.
|
@Up
GRATZ!! Wkoncu powiedzial prawde ktos a nie ciagle " omg jaki ty dobry itp " |
@Kickbo
Czyli przyznajesz sie do tego co napisal Clark?? :) hyh Na szczescie na aldorce są oprócz ciebie normalni sprawiedliwi ludzie np.Masa . chociaz nie liczni :P |
Kickbo CEN WE BE FRAINS ? PLX PLX
czekam na foty z moim udzialem LOL |
Screeny fajne, szczegolnie podoba mi sie ta fotka z lootem z dragow, cos pieknego ;] Co do twojej osoby, ja do Ciebie nic nie mam, pewnie dlatego, ze Cie nie znam ;p i nie wierze we wszystko co ludzie mowia. Musialbym Cie poznac, zeby ocenic ;p
Pozdro Wil~, i zamiesc wiecej ssow, a moze jakis fajny filmik ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:49. |