![]() |
Dziecko + pralka = ...
|
Pewnie brat ją tam wsadził.
|
= czyste dziecko [lol]
|
-.-''
Wprawdzie 5 lat, bylo mozliwe takie zachowanie. Dziecko miało frajde... ...do czasu. |
z deka sadystyczne ...
... ... ... ciekawe, pewnie brat jej tak zrobił... |
Grali w chowanego i dziecko schowało się w pralce, poczym ta nagle 'sama' się włączyła i kaplica...
|
1. W polsce nie byłoby to możliwe.
2. Debilizm. 3. Fajnego miała brata :confused: |
No to się wykąpała. Biedna, ale z tego raczej nie żartować :D. To w prost tragiczne, no cóż, ale takie rzeczy się zdarzają. A ten jej braciszek...
|
A ja sie pytam gdzie wtedy byli rodzice :)
może za dużo reklam proszków do prania i wybielaczy : ) ? tak serio.. To ciekawe pewnie brat ją tam zamknoł myślał że jej sie nic nie stanie a tu trachh :(. |
Też mi się tak wydaję, że to brat ją tam wepchnął (namówił zeby weszła) ona mała - łatwowierna i zrobiłą co braciszek kazał... On też głupek myślał, że nic jej nie będzie a tu co? A tu psikus! Suprise! Przykre...
|
heh... zwrócił ktoś uwagę na to, iż tylko ludzkie dzieci pozbawione są jakiejkolwiek umiejętności związanej z abstrakcyjnym myśleniem?
|
Moze to wplyw reklamy ubran marki "jakiejstam" - reklamowanej haslem 'costam - nie bedziesz chcial zdjac', gdzie kolezka w publicznej pralni caly sie pierze w pralce.
|
mmmmm.... jeśli to zrobił jej brat, to zaniedługo pewno będą mówić o samobójstwie 14 latka ;p
|
Komputer i gry komputerowe mogą uzależnić i doprowadzić do tragedii – to fakt, który potwierdzają wydarzenia sprzed kilku dni. Niestety, smutne wydarzenia.
Małżeństwo wychowujące czteromiesięczne dziecko udało się do kafejki internetowej, aby zanurzyć się w ich ulubiony świat gry World of Warcraft. Wyjście z domu przewidziane było na najwyżej godzinę, jednak ja to zwykle bywa – rodzice zatracili poczucie czasu i wrócili do domu dopiero po kilku godzinach. Okazuje się niestety, że dziewczynka pozostawiona bez opieki po przewróceniu się na brzuszek udusiła się z powodu braku dojścia powietrza... Najsmutniejszy jest w tym wszystkim fakt, że jak wykazało śledztwo, małżeństwo regularnie oddawało się zabawie w Wow. Oczywiście to nic złego, jednak śmierci własnego dziecka można było uniknąć pozostawiając dziewczynkę pod opieką teściowej, która jak się okazuje, mieszkała zaledwie piętro wyżej. Sprawa dalej toczyć będzie się w sądzie. Źródło: gry.wp.pl to jest jescze bardzije zalosne... |
Cytuj:
@Magus Albo naoglądała się "Jasia Fasoli"? A może "Stuarta Malutkiego"? |
Mi sie wydaje ze te dziecko ogladale Jasia fasole (respect) jak w pralni wypral sie w ubraniu razem z misiem :):):):)
R.I.P |
z jednej strony czysta smierc, ale czy mozna nazwac Zginela smiercia tragiczna?! predzej nadaje sie do nagrody darwina
|
Cytuj:
Co do tematu: Mi się wydaję, że sama tam weszła, wkońcu małe dzieci robią dużo nie przemyślanych spraw. A pozatym czy ta matka nie mogła odłączyć pralki od prądu? |
Jesus, ja na miejscu brata bym odrazu popełnił samobójstwo. To strashne! 8o
Amen. |
Ja tam jakoś nie wierzę, żeby jej brachol włączył pralkę (przynajmniej nie umyślnie). Małe dziecko żyje chwilą i nie potrafi przewidzieć co się może stać, gdy np. będzie się bawić zapalnikiem. Ale 14 lat chyba wystarcza, aby zamodzielnie myśleć i przewidywać skutki swojego postępowania?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:14. |