![]() |
Czy sam lvl wystarcza ??
Jest taka sytuacja, jest Knight 15lvl skill 50/50 i knight 23lvl 50/50 skill to czy ten drugi będzie mial wieksze szanse wygrania tylko dlatego ze ma wyższy lvl, czyli lvl nie ma nic tutaj do gadania ??
P.S Knighty nie maja run, a HP sie nie liczy :P |
Tak
Tak, wygra knight nr 2! przynajmniej takie ejst moje zdanmie, lvl tez sie liczy... np ja se kalkulatorami sie bawilem to mi wyszlo ze z tym samym mlvl sorc na 20 i na 50 ebd± zadawac różne obrazenia (na 20 lvl mniejsze)
|
Ten z wyzszym lvlem ma wieksze szanse,im wiekszy lvl,tym wiecej hp i many. ;)
|
skille maja najwazniejsze znaczenie, a lvl male, ale co prawda roznica jest...
|
Cytuj:
|
U sorca
U sorca to chyba lvl daje +3 mlvl +2 je¶li dobrze pamietam:]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Im wyższy level, tym większe obrażenia s± zadawane, czyli wygra knight numer dwa.
|
Cytuj:
|
Knight nr. 2 wygra, bo będzie miał więcej hp :p i będzie więcej dodawał sobie UHem :p .
|
Cytuj:
@topic Wygra knight 2 TYLKO dlatego że ma więcej hp/many. Obydwoje będ± walić tyle samo z run. Obydwoje będ± uderzać tyle samo z melle, jak maj± takie jame eq i broń. (lv nic nie daje, tylko skille) |
Czy wiekszosc z was naprawde czytac nie potrafi ? Przeciez wyraznie napisal "Knighty nie maja run, a HP sie nie liczy". Mnie sie zawsze wydawalo ze wiekszy lvl jakos wplywa na zadawane obrazenia. Mozna to sprawdzic z tym nie ma problemow. Jesli ktos zrobi owe doswiadczenie niech napisze. Prosil bym rowniez nie wypowiadac sie jesli sie dokladnie posta nie przeczytalo. Powstaja wtedy glupie pozory i niepewnosc. Zwlaszcza mnie dobil post z tym UH`em. Ehh Boze widzisz a nie grzmisz.
|
Lvl sie liczy. Wyobrazcie sobie np. EO ktory ma (zalozmy) 10 fist'a, i knighta na 8 lvlu ktory tez ma 10 fist'a. Czy beda bic tyle samo w trole?
|
Dobra....może macie racje, lv nie daje nic do ataku ale w takim razie ta gra nie ma sensu -.-. Czyż nie?
|
Cytuj:
do kazdego einsteina Tibijskiego: LVL NIE MA ZNACZENIA JEZELI BIERZEMY POD UWAGE MAKSYMALNE ZADAWANE OBRAZENIA !!!! LVL ZWIEKSZA TYLKO SZANSE TRAFIENIA POTWORKA(CZLOWIEKA)/ OBRONY PRZEZ JEGO ATAKIEM. Gremlin mowil ze sparwdzil to doswiadczalnie. widzimy wiec ze knight z wyzszym lvlem wygra poniewaz bedzie czesciej blokowal ciosy knighta "mniejszego" i czsciej go bedzie trafial. |
kto wygra?
mysle ze ten z wiekszym lvl po piersze bedzie mial wiencej zycia,a po drugie(tego nie jestem pewien)mysle ze obrazenia zaleza terz od lvl
|
Cytuj:
I jeszcze pytanie : czy wzrost levelu przeklada sie na wzrost srednich obrazen ? |
Czy obrażenia s± u was jakim¶ kompleksem?
O ile dobrze mi wiadomo to lvl nie podnosi obrazen tylko pancerz!
|
Cytuj:
prosta i ladna odpowiedz.czego tu wiecej?temat do zamkniecia |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:32. |