![]() |
Logout po ataku
Dzisiaj spotkalem sie z dziwna sytuacja. Mialnowicie szukalem pewnego red skula i gdy go znalazlem szybko zaatakowalem. Koles dostal hita i ... dal loga. Jak to mozliwe?? Moze ktos z was mial podobne sytuacje?
|
Raz miałem taką samą sytuację, logout po oberwaniu hita. Prawdopodobnie serwer nie donotowuje jeszcze uderzenia, więc możliwy jest logout.
|
A moze dal exit i akurat jak go uderzyles minelo 15 minut i go kicknelo??
|
ja tam nie wiem ale dziwna sytuacja :D
|
LoL od exitu nie mija 15 minut aż wyrzuca tylko tyle, w ile ci mija pz lock :P
Może dał exit zanim uderzyleś/logout na wrazie czego ;P |
@Dwik
To jak tak dalej bedzie, to jak go zabije?? @Hupe Nie minelo 15 min, bo koles przed chwila tutaj przyszedl i zaczal afkowac. @Devx Jak nie masz co do powiedzenia to nie mow. Aha, sorry, zapomnialem, ze Cie o to prosilem :P. @Down Nie bylo ss. |
A czy wcześniej nie pojawił się allert o save servera?
Bo jeżeli tak, to żaden bug. Poprostu zawsze od momentu pojawienia się pierwszego allerta do końca zamykania servera można dać loga posiadając battlemarks. Ma to zapobiec zaskakuiwaniem savem gdy ktoś jest na długim huncie i nie może dać loga a na prawdę stwarza możliwość dobrego pekowania z możliwością wylogowania się wrazie przewagi "wroga" |
Pewnie i to nie raz...Widziałem kolegi sska na którym wali on z e wave a tester w tym samym momencie się wylogowuje i dostaje hita. Zaraz znajde sska i zamieszcze.
@edit: nie znajde :> |
Cytuj:
@up To nie było na save serva. Aż takim debilem to nie jestem, zeby opisywac to co bylo na save serva (a wtedy dzieja sie smieszne rzeczy ;] @ Wielki Mariuszo Jeśli zaatakujesz go ponownie, może nie zdążyć wcisnac logut, wtedy go ubijesz :P |
<jest pewien program do tego <kiedys go posiadalem ;d> dziala on mniej wiecej tak: zanim doleci do ciebie udezenie mija pewien czas {ulamki sekund}
a wiec program wykrywal przed pokazaniem sie battle, to ze wlasnie masz byc atakowany i automatycznie wyzuca cie z gry |
kiedys tez tak mialem gralem gralem gralem i gralem a wkoncu chlas pstryk pradu nie ma bo piorun je.. walnal akurat bilem sie z dragiem, wkoncu wlaczyli prad szybko loguje sie patrze a ja na respie draga siedze nietkniety
|
To sie nazywa lag :>
I, po części, relatywizm :) |
A co do programów to Tibia Suite oraz TBI !! ;] :p Według mnie właśnie ich używał !!
|
Lol
a moze poprostu byl restart servera?
|
Tez mialem taka sama sytuacje.Typ zabil mojego sorca wiec prxybieglem knighteem i zaczelem atakowac a on normalnie wzia loga z white skulem. X(
|
Me too
Miałem tak 2 razy. Ostatnio jak PKowałem na Dolerze. Podchodze do gościa, strzelam z łuku, strzał leci i ... trafił w chmurkę za 14 ... :D i krew tez poleciała. Wcześniej jak PKowałem na infernie z kolegą - podchodzimy do gościa, lejemy, lejemy a on puff. :D
|
A ja mialem taka sytuacje:
Gonie debila moim sorckiem. Koles lvl 19 ja lvl 21. Nie wiem czemu ale ciagle mi uciekal. Moze BOH czy cus :) w kazdym razie jest przy koncu ekranu, az nagle PUFF. I go nie ma. wrzucam utani gran hur, lecem szybko i doganiam go po paru minutach (uzywalem exivy) bardzo daleko stad... Teleport normalnie. Zdazalo mi sie ro kilka razy. kto mi powie WTF ?! |
Ja widzialem na filmiku jak koles ciula innego, i jak koles zrobil mu red hp to ten sie wylogowal:/, bez sensu
|
Tibia Black Ice ma taką opcję, że gdy ktoś Cię zaatakuję, auto log.
|
To nie żaden bug tylko TBI bot. Typ miał ustawione battlelist logout, czyli wylogowanie jak ktos wejdzie na battle liste. Oczywiście bot ma opóźnienie(małe ale ma) i wylogował typa po czasie w którym ty zdążyłeś zadać mu cios. Na tibia.org.pl był o tym temat.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |