![]() |
niesłuszny namelock?
Dziś jak sobie grzecznie grałam zagadał mnie jakiś koleś, który stwierdził iż moje imie (Shizofrenia) łamie regulamin Tibi i jak mu nie zapłace to zgłosi to do GM i tak też zrobił. Bardzo szybko dostałam namelocka :( zgadzam się że moje imię jest podobne do schizophreni (tak często występującej choroby psychicznej) ale nie ma z nią nic wspólnego i stąd moje pytanie czy można to jakoś odkręcić, zrobić coś żebym jednak nie musiała zmieniać swojego imienia???
|
-.- to dlaczego nie zglosiles tego skoro uwazasz ze nieslusznie dostales
|
Na swoim koncie na tibia.com, w rubryce Criminal Record, tam gdzie namelock powinien być przycisk "Complain" - tam się możesz wyżalić i spróbować przekonać GMa że źle zrobił, jednak szanse powodzenia są zazwyczaj nikłe...
|
Cytuj:
@up Niestety ale twoj nick łamał tibia rules i odwołanie nic raczej by nie pomogło. |
bo nie mam właśnie pojęcia jak to zrobić :/
a zresztą nie mam tam przycisku "Complain" |
Cytuj:
Oprocz zakrętu oznacza to też hmm, "kobiete lekkich obyczajów" :P Moj kolega Qustosh sdostal name locka za "bezzsensowny ciag liter" Te name locki sa przyznawane czesto wedle upodoban GM-ów. Bo to co np w szwedzkim znaczy "waleczny" angielski GM moze ptraktowac jako "ouafeourf" Kolega o nicku "Brzeczyszzykiewicz" dlugo sie tlumaczyl ze to bohater filmowy :p Gorzej ze czasem imiona sugerowane maja podstawy do bana. Np Mój kolega ma sugested name fagaro, a odemnie dowiedzial sie ze Fag to pedał w najbardziej negatywnej formie, cos jak pederast. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:48. |