![]() |
Czy ktos mnie nauczyc cieniowac?
Siema!
Tak jak w temacie chce zeby ktos z was nauczyl mnie cieniowac w paincie krok po kroku. Dlatego krok po kroku poniewaz nie jestem zbyt inteligentny i nie lapie wszystkiego za jednym slowem :( Prosze was o pomoc i pokazanie mi pokolei razem z obrazkami oczywiscie jesli to jest mozliwe. Z gory wam bardzo dziekuje! btw. moje gg 4781925 Pozdro. :] |
Zaraz będzie coś w stylu: „Noob nie umie szukać STFU!” itp. Ale odpowiem tobie :). Musisz zapisać prace od innych użytkowników (mogę być ja;)) i przybliżyć lupą zobaczyć, jakie linie i domyślić się, o co biega. Możesz skorzystać z www.tibia.de tam też ładnie rysują.
Pozdrawiam Hawk |
1: Poszukaj poradników po google. Pełno ich jest.
2: Wejdź na pix.art. 3: Ale chcesz DOBRZE cieniować czy tylko cieniować? 4: Sprawdź w dziale Poradniki. Kiedyś tam Drunk i ja dawaliśmy coś takiego. |
|
Trochę głupio pisać "jak się cieniuje" skoro jest wiele sposobów cieniowania. Musisz poprzeglądać poradniki ;) ;) ;)
|
Cytuj:
btw. co do punktu 3 nie chce dobrze cieniowac i byc najlepszym bo wiem ze to nie jest mozliwe i trzeba dlugiego trenowania. Chce umiec cieniowac i tyle. To mi chyba wystarczy :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |