![]() |
We make log :)
On chair sitting and boring. I have thought that make small theme. It walks about it me, that somebody makes Log, personal firms.
Edited: I will translate on language. Polish Siedząc na krześle i nudząc sie. Pomyślałem aby zrobić mały temat. Jest to temat o robieniu własnych log waszych firm. Przyszłych. But I think, so we make logs :) |
We had something like this on school lessons ^^
Offtopic: where did you find so good polish translator? |
On użył translatora żeby przetłumaczyć na angielski lol :S A przynajmneij tak m isie zdaje:
Cytuj:
Pozatym jest wiecej błędów nawet w jego innych postach xD I from Ireland! :s |
a więc jak przetłumaczył na polski? :>... wychodzi na to że ma 2 translatory
|
My Grandfather is from Poland. He has translated this text. To Polish..
Edit: I'am short-sighted person |
Pointless thread. A guy from Ireland, with email account in "buziaczek.pl" domain, connecting through "*.vline.pl"net provider. Great...
PS. Twój translator ssie |
"j00 hav3 b33n own3d"
|
LoL...
You suck man. You think you will be so freaky, when you write in english? You can't even write properly and this is not cool ;] Better take some english classes and then write here and try to fake sb... (noob pwned ;P) Btw. imo temat do skasowania... |
Not "logs", but "logo's", you brainless retard. ;<
Man, stop making shit in here and go the hell outta' here. Go to school and learn some english, don't use any damned translators... -.- Potrafisz to zrozumieć? Tak? To zjeżdżaj... Adres e-mail w @buziaczek.pl, gówniany translator i myślisz, że ktoś się da nabrać na to, żeś z Irlandii? Bullshit... |
What the fuck are you doing up here. Go fuck your asshole and close your eyes and think about your posts
|
What are you fuckin' doing here?! (Co ty ty robisz, do diaska)
Fuck you! (Terefere) XD @down N00b? O_o Czytać nie umiesz? Pisze że ma e-maila na buziaczek.pl i chyba go łączy też przez pl. -.- @2x down To się nazywa 'nacjonalizm', kofany, ale co ja wymagam od gościa z Irlandii co ma provider z pl. XD |
Z tego co wiem nie umiecie przyjmować obcokrajowców do grona polaków stfu ***ane ****y z was. A moze gosciu jest krótkowidzem?
|
Troche cos umiem pisac po polskemu. Zal mi was Polacy za to ze jestescie rasistami. Dzeki Hawk za strone.
|
@Hawk: You goddamned moron...
BTW: http://www.translate.pl/ Nie pieprz andronów, ponieważ zostały przedstawione dowody na to, że używasz translatora, a to, co napisałeś po przerzuceniu przez ww. tłumacz wygląda BLIŹNIACZO podobnie. |
oh look guys... he know us "polishes". Too bad. We are rasist... Its so sad...
a to tlumaczenie z transaltora: He (it) look (look) know we pole. We are rasisatmi. That damage |
@UP Kuraja
Sukales aby sie pochwalic ze umiesz sukac? |
BOŻEEEE... Jeszcze te stylizacje na polski... Powalające. Angole popełniają błędy w składni i gramatyce, a nie w literkach jak sądzę?
|
BOŻEEEE. These stylization on polish else. Powalające. Errors commit in syntax Angole and grammar, but in letters not how judge I?
|
Oj perdolce sie wsyzcy :< tibia.de lepsa jest jelac to forom
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:58. |