Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Hot keys (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3936)

teamki 19-03-2004 20:46

Hot keys

Co to sa "hot keys"? Slyszalem, ze mozna pod nie podstawic slowa zaklecia, ale jak to sie robi?

Linek 19-03-2004 20:49

Sprawdź w Options... Obojętnie czy przed grą czy już po wbiciu się na serwer. Tam masz Hotkeys i ustawiasz sobie co ma być pod F1, co pod F2 itp.

behi 19-03-2004 20:55

bez hot keysow bardzo ciezko sie gra szczegolnie magiem i druidem. nie musisz pisac zaklecia, tylko wszsytko robisz szybciutko wiec zapisz sobie cos w hot keysach jak najszybcie.

teamki 19-03-2004 21:01

Dzięki :). Bo gram już w tibie prawie 2 lata (w tym kilka razy magiem [aktualnie magiem]) i nic o hot keysach nie wiedzialem. Jeszcze raz dzięki. :D

Cypher 19-03-2004 21:03

2 lata i nie wiedziałeś o hot keysach?? :D
chyba coś bujash..........................

Jedi 19-03-2004 21:03

Bardzo sie przydają jak masz już hp na czerwonym, a nie masz czasu za wpsacie np exura vita. Tak wystarczy np F3 i enter. Kiedyś miałem w hot keysach HELP PK :P

teamki 19-03-2004 21:08

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Cypher
2 lata i nie wiedziałeś o hot keysach?? :D
chyba coś bujash..........................
Serio! Nic, a nic. Chyba wiedzialem już o wszystkim, ale o hot keysach dzisiaj dopiero na forum przeczytalem i postanowilem temat zalożyc.
PS: Noobem chyba nie jestem :D.

Villen 19-03-2004 21:11

Człowie uczy się przez całe życie,ja kiedyś w hot keysach jak grałem na początku to miałem słowa runek żeby nie zapomnieć,teraz gdy je pamiętam mam tam exure vite itd...

Jedi 19-03-2004 21:35

Nie każdy wszystko wiedział od razu. Gdybym od razu wiedział o UH....

Acid Drink 20-03-2004 14:49

to jest fakt ze w naj mniej oczekiwanej chwili dowiadujesz sie najciekawszych zeczy
ja mialem kiedys tak (wstyd sie przyznac) ze jak zabilem szcura to niepotrafilem wziasc kasy ktura mial przysobie :)

Selus 21-03-2004 15:47

Re up
To wcale nie jest wstyd Wiekszoszcz graczy neie wiedziala(JA Niewiedzialem ze sie shodzi do kanalizajci i nie wiem skod wszyscy wiedzieli poczontkujący do dzisiaj to dla mnei zagadka )

Wufei 21-03-2004 18:34

dla mnie też sie wstyd przyznac ale kiedys jak se grałem nie istniejącym już Huxurawą jak wszedłem do kanałow w rooku to nie moglem wyjsc i siedzialem tam przez 2 dni a dlaczego ,bo nie wiedziałem jak sie z drabiny korzysta :P

Metow 21-03-2004 19:29

hehe

Ja na poczatku na rooku wpadlem do dziury gdzie siedzialo nas tam juz z 7 osob. respil sie tam bug i chcialem zdechnac bo niebylo wyjscia :/ wkoncu wszedl polak i pomugl mi. Oczywicie tam trzeba bylo uzyc liny :D

Wufei 23-03-2004 18:52

brrrrrrrr. na te wspomnienie źle mi siem robi po raz kolejny wstyd sie przyznac ale jak wyszedłem z rooka nabiłem 9 lvl i....zacząłem żebrać -.- i walsnie w hotkeysach mialem taki tekst wpisany "Can you give me something?"a później dodawałem "plz" somebody "kill me after minute i have nothing plz" ale to mi nawet wyszło bo zdobyłem w ten sposób 3 scale armory, 2 łuki ,100 arrows , 2 burst arrows ,Dragon neackle(czy jakos tak chroni przed ogniem taki zielony), troche gp dostałem 8) i wiele wiele więcej...

Bilbo12 23-03-2004 19:00

ale wiesz chyba że to nie uczciwe?

Wufei 24-03-2004 09:41

ale to była prawda bo mnie ktoś wtedy peknoł i nic niemiałem prosiłem tylko o jakiegoś armora a tu az takie żeczy mi dali 8)

P.S.

Jesli to troche offtopic to sry

targud 24-03-2004 21:36

Hot Keye RATUJA LUDZIĄ TYŁEK nie wyobrażam sobie gry bez nich! Szczególnie czary leczące (exura vita). Wyobraźcie sobie, jakis potwór (może PK) bije Cię mocno i szybko masz już czerwone zycie a ty teraz trzeba wpisać "exura vita" trzęsą ci się rece, jestes w szoku! A tak naciskasz sobie F1 i szybciutko Enter i jesteś zdrowy :D

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:40.