![]() |
To już mnie wqrwia!
Jedna rzecz mnie wqrwia, każda gra umieszczona tutaj zostaje zasypana nickami gorgi, a przecierz on jest mój, dziś chciałem se w jedną zagrac a ostatni gorgi to gorgi9 no weź się tu nie wkurz -.-
Mozecie mojego nicku nie urzywać? Są chyba jakieś prawa autorskie, wiem, że mie podziwiacie, że jestem boski itp. no ale ten nick jest mój i widocznie jesteście z***y, jeśli nie potraficie nic wymyslec -.- |
Cytuj:
@up Mam nadzieje, ze bledy ortograficzne sa zamierzone? @down Bystrzak... |
Podaj przykład "nadużycia", bo sobie nie przypominam.
@up: Mam nadzieję, że błędy ortograficzne są zamierzone. |
oj przykro nam-.-
|
Weźmy przykład imienia: Michał. We wszystkich grach MMORPG czy jakie tam jest nick: Michal12,Michale,michal131 itp. To co ma zrobić wyjść jeden MICHAŁ z lvl 211111 i powiedzieć:
NAMELOOK NIOBY, BO TO JEST TYLKO MÓJ NICK I MOJE IMIE BAUAHAH! -.-‘’ |
|Mnie tez to wkurza, jak chce se dac nik a nie moge bo juz zajety. Dlatego mam Repos, jeszcze sie nie spotkalem, zeby ktos takiego uzywal, przynajmniej w grach, w ktore ja gram.
|
Cytuj:
<edit> @Sand~ Nie, z Miasta MIstrzów :D |
Cytuj:
BTW. Ty tez z Grudziadza ? ;) |
@Repos: Podobnie jest z TheNatoorat - co za głąb wziąłby na swój przydomek tak durny nick?
@topic: Taak? To może Bosal powinien zgłosić sprawę w sądzie dotyczącą złamania praw autorskich jego nicka przez warsztat niedaleko mojego bloku? Niee, powinien stopić wszystkie bosaki! Ochłoń lub wybierz sobie oryginalniejszy nick. |
Nick Raul też jest wszędzie zajęty i co, mam się powiesić z tego powodu? Temat bez sensu, zamykam.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:17. |