![]() |
Priestnes
Słyszałem że nie sa dla PACC. Ale jakoś hunta na nie nie widziałem :( Gdzie można je spotkać? I jakie wymagania (knajt)
|
lol nawet jesli jest dla facc to ciekawe po co isc na hunta na kaplanki?? loot zaden, tylko musisz hmmy marnowac, no chyba ze walisz z broni, ale wogole zobacz na tibia.pl co wypada z kaplanki a pozniej sie zastanow nad huntem ...
|
Wypada to: 0-2 Apples, 0-1 Dark Mushroom, 0-1 Wood Mushroom, Bag, Bowl, Dagger, Goat Grass, Sling Herbs, Talon, Crystal Ball, Crystal Necklace, Black Shield, Wooden Flute
Słabe ale przynajmniej mozna powiedzieć że sie pokonało priestnes a nie beholdera :)) Więc gdzie sa ?( |
Cytuj:
Priestnes mozna spotkac np. po drodze do demona. Nie wiem gdzie dokladnie bo nie mam pacc :( |
Priestes chyba jest tylko dla PAC.
Idzie sie do polnocniej czesci Edron i szuka zejscia w dol(nie mozesz sie pomylic jak tylko cie zaatakuje ~5 hunterow i kilka/kilkanascie wild wariorow to wlasnie znalazles to miejsce), nastepnie sie idzie tunelem wybijajac masy ww, demon skeletonow i takich tam podobnych, pozniej 3 smoki (na raz), pozniej 1 hero, idziesz dalej i schodzisz do pomieszczenia w ktorym jest po kilka priestes, monkow, ww i czegos tam jeszcze. Jak chcesz wiecej to idziesz dalej kierujac sie do podwojnego spawnu hero gdzie bohaterow zabawia wedrowny magik (orc szaman) a o ich morale dwa laska zwana priestess :) Ps. Mam nadzieje ze cie zniechcecilem do samotnych polowan na priestess? Ps2. Pojedyncza priestess dla knighta na 40 lvl nie powinna stanowic specjalnego problemu (ataki ok 40, mana drain 100+). |
@Gremlin
Tak jak mowisz. Dodam tylko ze pojedyncza kaplanka jest w towarzystwie DSów jeszcze przez pierwszym (pojedynczym) respem Hero. |
e to jak to jest demony są tylko dla pacców ?( (a i podobno behenoty też)
|
Cytuj:
Cytuj:
@Bezimienny: 99% że można znależć jakąś na Isle of Kings w podziemiach, są tam też inne do niedawna pacc only potwory np duchy i stalkery. Edit: Gremlin starzejesz się :P przeoczyłeś ten fragment o biciu pristess HMMami :P Edit2: re:down: Jeśli tak to bądź łaskaw mi jakiś opis drogi albo chociaż nazwę miejsca załatwić, mój kumpel się zawziął żeby nie kupować pacca a ma już ryckiem ponad 60 lvl i niezłe skille to by mi mógł poblokować :D |
heh no dzieki ale mi kolega od którego sie dowiedzialem ze istnieje takie cudo jak tibia (ale to troche wałkarz z niego) mówił że behemoty są dla facców dostepne 8) a on jest doswiadczonym graczem przynajmniej nie jest noobem :]
|
Cytuj:
|
bezsensu idze sie na czarodziejki stracisz uh-y moze nawet zycie a malo exp 0 loot dobrego wogole do kitu :D
|
ha oka wiedzialem ze ten mój kolega to wałkarz 8) on mi kity wciskał że pallkiem na amerze przez niecałe pół godziny zdobył 20 dista a zaczynał od 10 i siedział tylko w carlin na treningu party mode :O
|
lol bo to prawda >.< mozna zdobyc 20 dista od 10 palkiem w krotkim czasie
|
tak od 10 lvl mozliwe tylko on jest swieżo przetrandportowany na maina :]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:21. |