![]() |
zle wklejone napisy powinno byc
ktostam says: blebleble i wogule niezatrudno zrobic taki fake |
no...ale fajne w konco czy nie???Toć mówie że się starałem !!!
|
Źle powklejane napisy, a temat zawładniecia światem jest już za stary, no ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Jak narazie 7/10
|
Moizm zdaniem akcja toczy sie w tym samym miejscu.. Moglbys sie postarac i dodac pare drzew itp. O ile mi wiadomo GM nie pekuje tylko banuje. ;/ Aha i jeszce jeden blad masz jw powinno byc
Ktostam says:costam costam <------ zle! Ktostam says: costam costam <------ dobrze! Popraw to.. a moze bedzie lepwiej... :D |
Super fabuła! Wykonanie troch złe, bo nieciekawy teren, ale fabuła super!
|
napisales nad tym pseudo sd iles tam obrazen a pasek hp sie nie zmienil kolejny blad ale jak na 1 fake to tak 5/10
|
Okropne! Fuuj! Moja ocena 0/10. Po pierwsze jak ktoś mówi to tekst powinien być na dole. Po drugie jak tamten uderzył z sd to bohater powinien mieć żółty pasek życia. Po trzecie pisze sie boHater a nie bochater.
|
Żle powklejane napisy i temat starszy od swiata.Jeszcze żle wklejony pasek życia w przede ostatnim obrazku jak dostawał hit z SD.+fabuła która też jest cienka to wychodzi średni fake.
@EDIT AND UP: Właśnie że bochater nieuku. |
lol
Dla mnie nie jest to fake to po prostu tamdeta bieda i nic beznadziejne ale jak mowisz ze to twoj 1 fake story to mozna darowac reszta histy ma byc duzo lepsza :P
|
Nawet nawet tylko kilka błędów, tam w tych podzimiach na jednym zdjęciu widziałem jakięs kropki(niewiem co to było). No i jeszcze te napisy. Popraw to i rób dalej!
|
Cytuj:
|
Brawo! nawet nawet zobaczcie fake mojego kumpla przygody dana :D
|
Gothic Gurom
;) |
Ktory ten Beast ma lvl, ze jak dostal z sd to mu nic nie zabralo ? :D
Zamiast Beast says:Cze! powinno byc: Beast says: Cze! |
Cytuj:
@topic Na pewno lepsze od Apap'u.Ale dlaczego ten świat w którym się to dzieje jest taki biedny... ;) |
Jak byś to tak super ładnie zrobił powklejał all i wogule. Co do fabuły była by leprza gdyby było że np. znikają jego kumple więc troche to słabe i mało ss wogule tak jakoś zrobione na szybko ale widze że jesteś nowy i masz mały lv. czyli krótko grasz w tibie wieć ocena 6/10 ;)
|
Lol?
Mam jedno pytanko czy to jest twoj 1 fai'k?Jesli tak to widac to... :/ .Lecz fabuła jest troche do kitu.Zle wklejone denna akcja...
2+/10 |
Może ładnie powklejane, ale te napisy .... Tak samo dziwne nie? Zaatakował kolesia za 1540 i nie stracił HP. Wiele błędów, pomysł straszliwie nudny, wg. mnie 3\10
|
Wcale nie pożądny. Okropny badziew ten fake. Wykonanie okropne. Tekst TRAGICZNIE wklejony. Brzydkie otoczenie. A fabuła... jakaś taka nijaka i beznadziejna...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:57. |