![]() |
Ue test
nazwa mówi sama za siebie :) Ue test na smoku i dobicie + adrenalina film krótki 3 minutowy
http://rapidshare.de/files/2586622/Ue_test.rec.html @ hide nie otworzyłem bp uhuw bo nie spodziewałem się że tam jest drugi smok wiedziałem tylko o jednym p.s podpis zaktualizowany |
Ładne UE jak na 34 lvl. Adrenalina była ale to twoja wina -.-, jak można nie otworzyć bp UH nie mając many nawet na exure >.>
Btw. zaktualizuj sobie podpis ^^ |
Śmiesznie wyglądało, bo oberwałeś w momencie gdy kumpel do ciebie napisal "exevo gran mas vis." :)
|
eheheee
Ten kolega co pisal do Simona to bylem ja.
Karlos menelos :D dzisiaj bedziemy robic next filmik ze wspinaczki po górach w kazzo! to tez damy ten filmikj tutaj :> |
Tibia 7.4/7.5 demos
Wiem ze to stary top.Ue na 34 lvlu byly na 7.5 tibi czy 7.4
Jak ktos wie gdziez najde tibiacam na taka tibie i filmy to prosze o strone. @flamers spamujcie ile chcecie mnie to nie rusza. |
gratz panie archeologu
właśnie odkopałeś temat z : 2005 roku |
no niee.......
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
gratz panie archeologu
właśnie odkopałeś temat z : 2005 roku @Przeczytaj to co napisalem. Wiatr & Erroy wiejskie dzieci z ciagnikami.Po co fakowac ze ma sie 92 lvl? To taki duzy lvl zeby sie tym chwalic?Pewnie masz 6 druida a kolegom mowisz ze masz 15 rycerza i masz miecz? Top.Dalej aktualne |
File not found. ;(
|
Cytuj:
Ile mash lateqQ? |
po pierwsze a zarazem ostatnie-na życzenia co do filmu jest oddzielny topic. To na tyle.
|
Cytuj:
Wiec Morda ****u |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |