![]() |
Karwa 133(ek) Dead
Tytuł mówi sam za siebie a najgorsze jest to że polacy go u***ali
http://rapidshare.de/files/2585769/karwa.rec.html |
TO się nazywa tchórzostwo -,-
W równej walce nie mieli by szans, musieli zrobić trapa... N00by ***ane.....-,- |
KARWA to najlepszy mojim zdaniem polak knight więc musiałem wstawić ten filmik. Ale polacy tak to byli polacy... dlatego polacy uwazani s± za noobów bo bij± swojich X(
|
Zdaje sie że pod koniec to on już oddał walke, bo po co tracić uhy skoro tak czy siak dednie.
|
Ekhm, to bylo polacy czy tylko byli za polakow przebrani?
Trap bardzo udany ;) |
Omg to jest poprostu idiotyczne... Polacy na tym servie to jakies n0000by! Zamiast trzymac sie razem utworzyć razem gildie to oni lej± jednego z najlepszych knightów na swoim servie... I do tego zabili go w trapie najbardziej lamerski frag jaki mógł tylko być...
|
Co to ***** mialo byc je***e gnoje -.-
X( X( X( X( |
A Evul Br siedzi i mówi:
Cytuj:
No szkoda, że go u***ali. Oj szkoda szkoda... |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No i wkońcu zlali polaków na danubii. :/
|
Do takich tylko pojechac i powybijac robactwo w rl. ...
|
Cytuj:
mial aol?????? topic: szkoda ze dednol kiedys gralem na danubi... |
haha!
no! nareszcie widac ze to nie byly nooby hmm... jezeli nazywacie 140 rp noobem to rozumiem ale byl tez tam restlin (161 ms) itp.. jednym slowem zasluszyl sobie |
lol szkoda mi go w sumie...pamietam go jeszcze jak gralem na danubi ;d chamski trap i to jeszcze zrobiony przez polakow ;/ palladinka ssie~?
|
ciekawe po co oni się kłóc±,widocznie uznali że niektórzy ludzie się nie licz± i poradz± sobie sami;|filmik jako taki bardziej jestem ciekaw powodód wojny(dead fingerouta musiał być czym¶ spowodowany)
|
Cytuj:
Ehm... Je¶li to nie s± nooby to czemu go nie dorwały w normalnym miejscu i nie zabiły normalnie tylko lamersko trapneli?! To chyba dowodzi temu że Karwa ma lepsze pvp od tych n00bów i bali sie go bic normalnie! |
@UP
ale typ boshe... nie tylko siła sie liczy lecz też taktyka.Gdyby Karwa miał lepsze pvp to by uciekł od nich.. |
Cytuj:
Ciekawe jak miał uciec?Jak go trapneli, ten trap mógł byc zrobiony z nienacka ludzie sie na niego przyczaili gdy na przykład szedł poexpić na Dragi/DLe i wyskoczyli z f bomb± i parcelami i trapneli i zabili |
Hahaha bardzo smieszne -.- o stracil dlugie dni grania i expienie przez bande nobkow ktora nic z tego nie miała
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:37. |