Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Może nowa grupa ? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39436)

Querte 24-06-2005 16:35

Może nowa grupa ?

Od czego zależy aby powstała taka grupa np. Sk8ters ?

Wiadomo grupa, która by zrzeszała fanów deskorolki.

Querte 24-06-2005 16:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Wojskowy II
jedno Wielkie GÓwno

Dyskorolka To Shit!

Ty jesteś gównem. Tak jak umysł 10 latka. Na desce jeżdzę od 6 lat. Nie wierz nawet jakei to przeżycie jest zrobić kickflipe'a 180. Tak idż pograć w piłeczke chłopczyku.

Krzesław 24-06-2005 16:42

jest grupa old school

Hjotszn 24-06-2005 16:42

/edit/ciach

Gesundheith 24-06-2005 16:43

Jestem za na desce jeżdżę od 3 lat :P.

Van Wojskowy II 24-06-2005 16:47

Noob!

/edit/
(ciach)

Querte 24-06-2005 16:53

@UP

Jka by grupa powstała (a ja bym był leaderem =}) to by były poradniki jak jeżdzić itp. Naprawdę grupa by była fajna.

Zed666 24-06-2005 16:53

W dzissiejszych realiach słowo skate bardziej mi się kojaży z sterydami w kapturach stojącymi pod klatkami,niż z deską. Osobiście uważam (możecie podzielać moją opiniię lub nie),że hiphop SSIE!!! A takie skaty go słuchają!
Niewiem jak to ma się do deski ale to moje odczucia jeśli chodzi o to słowo z "8".
Skate! TFE!!!

Querte 24-06-2005 16:55

@UP

:/

Sk8ci są to osoby które "freestajlują" robią triki itp. A narkomani to jarają przy Hip hopie i zakładają, ciemne kaptury rozumiesz?

TiTuS 24-06-2005 16:56

@Van Wojskowy II
Bende mądzrzejszy....

@Querte

Jak będzie poradnik to zgłaszam się do grupy ;) Jeżeli ta zaistnieje ;0

Shanhaevel 24-06-2005 17:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zed666
W dzissiejszych realiach słowo skate bardziej mi się kojaży z sterydami w kapturach stojącymi pod klatkami,niż z deską. Osobiście uważam (możecie podzielać moją opiniię lub nie),że hiphop SSIE!!! A takie skaty go słuchają!
Niewiem jak to ma się do deski ale to moje odczucia jeśli chodzi o to słowo z "8".
Skate! TFE!!!

A ja nie przepadam za nickami zakończonymi na "666". I-co? To nie temat "Co ja myślę o sk8ach".

A róbcie, mnie nie zależy, niech będzie.

@Van Wojskowy II
Wróć z wojska do szkoły i naucz się dobrego wychowania i pozyskaj coś takiego jak "inteligencja". Bo twoje zachowanie jest metaforą- trudne słowo- głupoty.

Chopkers 24-06-2005 17:08

nie jestes pierwszy i nie ostatni ktory proponuje zalozenie grupy zrzeszajacych deskorolkowcow.
ogolnie jestem za bo na desce jezdze od dluzszego czasu...

Querte --.--
wlasnie widzie jakim jestes "Sk8item" --.--

nawet tego nie potrafisz poprawnie napisac a chcesz isc na leadera grupy...
\m/(-.-)\m/

spider-bialystok 24-06-2005 17:13

Proponuje raczej grupe zrzeszajaca ludzi uprawiajacych sporty ekstremalne typu deska, rolki, le-parkour, trickz.

Querte 24-06-2005 17:16

@Czopek

Mogę pisać jak chcę rozumiesz?

SK38TEM :D teraz wiem, że powinno siepisać sk8t :].

Hjotszn 24-06-2005 17:24

/edit/ciach

Gunir 24-06-2005 17:34

Grupa bez przyszlosci.

Poza tym w Oldschool's maniacs rozmawiamy o deskorolce i o wszystkim innym co z tym związane, a czasami nawet nie. Bo to nie jest grupa, mówiąca o samym hip-hopie, ta grupa tylko zrzesza ludzi interesujących się tym typem muzyki. Nie koniecznie musimy o nim mówić. Jak chcesz, przyjmę Cie, zobaczysz o co chodzi.

I tak by wam Drom fora nie zrobi, bo jak powiedzial "Juz wiecej for nie bedzie, co, to tibia.pl to darmowy hosting for vBulletin?"

Evul Tibian 24-06-2005 17:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kamos
Grupa bez przyszlosci.

Poza tym w Oldschool's maniacs rozmawiamy o deskorolce i o wszystkim innym co z tym związane, a czasami nawet nie. Bo to nie jest grupa, mówiąca o samym hip-hopie, ta grupa tylko zrzesza ludzi interesujących się tym typem muzyki. Nie koniecznie musimy o nim mówić. Jak chcesz, przyjmę Cie, zobaczysz o co chodzi.

Dodam tylko, ze jest taki ciekawy temat w ktorym gadamy o doslownie wszystkim ;)

Cytuj:

Od czego zalezy zeby powstala grupa
Od Droma.

TheNatoorat 24-06-2005 18:46

Eee... Drom jak zwykle przykleił się do kanapy czy jest zajęty jakimś wybitnym zadaniem i "znów" nie ma czasu dla poszkodowanych użytkowników... :P
Chwilowo jest kompletnie niereformowalny (chwilowo? khm... :P).

A skate nieodłącznie kojarzy się z hh - bo kto skraca wszystkie słowa tak, by miały 1/3 swej pierwotnej objętości np. Marihuana = Marysia (to akurat wyjątkowo ziomalskie).

Patimrok 24-06-2005 19:30

juz ktoś próbował założyć grupę o deskorolkach

pomysł odrzucony...

Radek 666 24-06-2005 19:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel
A ja nie przepadam za nickami zakończonymi na "666". I-co? To nie temat "Co ja myślę o sk8ach".

A róbcie, mnie nie zależy, niech będzie.

@Van Wojskowy II
Wróć z wojska do szkoły i naucz się dobrego wychowania i pozyskaj coś takiego jak "inteligencja". Bo twoje zachowanie jest metaforą- trudne słowo- głupoty.

Przemilcze to, tym razem ci daruję :P.
Co do powstania grupy, ja mam deskę, ale nie za bardzo na niej umiem jeździć... Jakiś porządny poradnik by mi się przydał :).

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:50.