![]() |
Może nowa grupa ?
Od czego zależy aby powstała taka grupa np. Sk8ters ?
Wiadomo grupa, która by zrzeszała fanów deskorolki. |
Cytuj:
|
jest grupa old school
|
/edit/ciach
|
Jestem za na desce jeżdżę od 3 lat :P.
|
Noob!
/edit/
(ciach) |
@UP
Jka by grupa powstała (a ja bym był leaderem =}) to by były poradniki jak jeżdzić itp. Naprawdę grupa by była fajna. |
W dzissiejszych realiach słowo skate bardziej mi się kojaży z sterydami w kapturach stojącymi pod klatkami,niż z deską. Osobiście uważam (możecie podzielać moją opiniię lub nie),że hiphop SSIE!!! A takie skaty go słuchają!
Niewiem jak to ma się do deski ale to moje odczucia jeśli chodzi o to słowo z "8". Skate! TFE!!! |
@UP
:/ Sk8ci są to osoby które "freestajlują" robią triki itp. A narkomani to jarają przy Hip hopie i zakładają, ciemne kaptury rozumiesz? |
@Van Wojskowy II
Bende mądzrzejszy.... @Querte Jak będzie poradnik to zgłaszam się do grupy ;) Jeżeli ta zaistnieje ;0 |
Cytuj:
A róbcie, mnie nie zależy, niech będzie. @Van Wojskowy II Wróć z wojska do szkoły i naucz się dobrego wychowania i pozyskaj coś takiego jak "inteligencja". Bo twoje zachowanie jest metaforą- trudne słowo- głupoty. |
nie jestes pierwszy i nie ostatni ktory proponuje zalozenie grupy zrzeszajacych deskorolkowcow.
ogolnie jestem za bo na desce jezdze od dluzszego czasu... Querte --.-- wlasnie widzie jakim jestes "Sk8item" --.-- nawet tego nie potrafisz poprawnie napisac a chcesz isc na leadera grupy... \m/(-.-)\m/ |
Proponuje raczej grupe zrzeszajaca ludzi uprawiajacych sporty ekstremalne typu deska, rolki, le-parkour, trickz.
|
@Czopek
Mogę pisać jak chcę rozumiesz? SK38TEM :D teraz wiem, że powinno siepisać sk8t :]. |
/edit/ciach
|
Grupa bez przyszlosci.
Poza tym w Oldschool's maniacs rozmawiamy o deskorolce i o wszystkim innym co z tym związane, a czasami nawet nie. Bo to nie jest grupa, mówiąca o samym hip-hopie, ta grupa tylko zrzesza ludzi interesujących się tym typem muzyki. Nie koniecznie musimy o nim mówić. Jak chcesz, przyjmę Cie, zobaczysz o co chodzi. I tak by wam Drom fora nie zrobi, bo jak powiedzial "Juz wiecej for nie bedzie, co, to tibia.pl to darmowy hosting for vBulletin?" |
Cytuj:
Cytuj:
|
Eee... Drom jak zwykle przykleił się do kanapy czy jest zajęty jakimś wybitnym zadaniem i "znów" nie ma czasu dla poszkodowanych użytkowników... :P
Chwilowo jest kompletnie niereformowalny (chwilowo? khm... :P). A skate nieodłącznie kojarzy się z hh - bo kto skraca wszystkie słowa tak, by miały 1/3 swej pierwotnej objętości np. Marihuana = Marysia (to akurat wyjątkowo ziomalskie). |
juz ktoś próbował założyć grupę o deskorolkach
pomysł odrzucony... |
Cytuj:
Co do powstania grupy, ja mam deskę, ale nie za bardzo na niej umiem jeździć... Jakiś porządny poradnik by mi się przydał :). |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:50. |