![]() |
Nieudany Trap w Ankrahmun
Tutaj link do filmu http://s32.**************/d.aspx?id=2...F0T2C96V53Y23A
|
Ahahah
Filmik całkiem całkiem... :P
Szkoda że zginełeś.... A ja żartowałem z tym że masz go zabić, tylko se jaja robiłem a ty go zaczełeś atakować .... Weź jeszcze napisz ile run straciłeś to będzie śmieszniej. A Ciekawe dlaczego on uciekał od ciebie :D :D :D. Aha keylogerów niema bo znam kolesia z rl i niejest w stanie stworzyć keylogera ;] Ahaaa, jeszcze jedno. Gdy ty ginełeś my ubiliśmy jakiegoś sorca i sypneło sie nam blue robe warte z jakieś 40k :P:P:P:P:P:P:P |
no jakos nie bardzo mi ten link wchodzi.....
moze by tak rapid~ albo tibicam.com ? |
|
fajnych masz kolegow nie mogli ci przyjsc pomuc lub zlikwidowac tego trapa na arkhanum i ty bys tam poplynol albo do domku nie mogles uciekac ?
|
Duży bład zrobiłeś atakując Nizahe... Tak byś może zwiał do pz... Powodzenia nastepnym razem.. (O ile nastepny raz bedzie) :F Napisz ile run poszlo :>
|
Fajny filmik panowie wielkie GZZZ :p
sie ladnie usmialem :D szkoda tylko ze cie pozniej jeszcze ten red ganial :p trzeba bylo na statek i wiac gdzies :p do thais np bo do dp blisko.. |
2 Bp Uh mialem :( tylko mnnie to ciekawi dlaczego nizahe inferno uciekal :]
|
Cytuj:
fajny filmik tylko w tytule jest trap, mozesz mi go pokazac w ktorym miejscu on jest? Zescie sie szykowali 40minut i nic z tego trapa nie wyszlo :P Zamiast dawac sie bic mogles poplynac do thais albo gdziekolwiek byle z dala od tamtego piekla :D |
Trap miał byc napisałem ze kupie crown armor w ank~i czekałem w venorze asz kto sie wrobi, a tu nagle sie nizahe pojawil sie w venorze izaczol mnie bic i dlatego sie nie udal,ale koledz zabil sork i wypadło blu robe :)
_______________________________ |
Cytuj:
Filmik spoko |
lol... Nizahe uciekal poniewaz nie mail uhow xD uzyl ze 4 a potem uciekal z yellow life ;p a ja sie zastanawiam czemu nie zrobiliscie trapa na statku w ankrahmun i to by bylo tak:
Nizahe atakuje ty plyniesz na Ankh koledzy podrzucaja ci parcela ... ty wychodzisz z trapa bierzesz parcela rzucacie F bombe Nizahe moze poplynie za toba xD czyli do ankh ale wpadnie do trapa i wtedy by zaliczyl zgona |
Cytuj:
2. Zawsze trzyma przy sobie jakieś parcele i bez problemó by wyszedł z trapa. 3. Nizahe nieposzedł by za Dattorem bo doskonale wiedział że w Ankrahmun jest trap. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:49. |