![]() |
PeKa 26 sorc (2 FD + SD)
Witam. Jako iż coraz mniej akcyjek tego typu na tymże zacnym forum ;)
umieszczam swój movie który nakręcile ~5 min temu ;) Filmik typu Random PK. Cele : Stunt 1 -> red skull (osiagniety) Stunt 2 -> Ban (osiagniety) Dosyc gadania oto link. www.boty.republika.pl/peka.rec Comments |
Dobre to bylo- krotko i na temat , mi sie podobalo :)
Przynajmniej nie trzeba bylo ogladac 60 min filmu zeby jakies dedy byly Btw Szkoda ze lootu nie bylo |
A tam..
Na loocie mi nie zależało ;)
Thx że sie podobało :) Niedlugo postaram sie jeszcze o jakies. |
Akcja przeprowadzona szybko i sprawnie ;) . Ciekawie się ogląda.
|
Super film, ale za krótki :)
|
Wow zarąbisty film!!! Krótki, ale przynajmniej nie było powodów do nudy B) Gz filmu...
|
Ehhh.... szkoda że na tym knightcie bana dostałeś ciekawe jaki loot byłby z niego :> a film taki sobie
|
Mmmm piękne :) GRATZ!! Oby wszystkie filmy PK takie były :P Rób więcej ;)
|
no no fajnie szybko sprawnie niema nudy.....;) + dla ciebie :p
|
:)
Dziękuje za pozytywne komentarze ;)
Wkrótce postaram sie wrzucić cos więcej. @Nuku Hiva Wiesz ze przez loot z tego knighta spac nie moglem :P Esh ta ciekawośc pozdro |
SPOKO FILMIK ZERO GADANIA ONLY AKCJA :p
|
Jeszcze nie obejrzalem tego fimiku, ale jak patrze na wszystkie komentarze i kazda pozytywna to na co mam czekac. B)
Nastepnym razem to powiedz jakiemus twojemu dobremu kumplowi zeby wzial loot jak bana dostaniesz. ;) |
LUDZIE!
Oto macie przykład jak się powinno robić filmy PK. Krótkie,dużo ofiar dobra rozrywka czyli wszystko co najlepsze! :cup: :cup: |
Cytuj:
Tak samo jest w trapach czasami ktos w padnie i w 5 min masz bana a czasami możesz siedzieć 5 godz. i nie zabijesz nawet 8 lvl!! Mam nadzieje że wyraziłem się jasno :cup: |
Fajne, bardzo duzo akcji, szkoda ze bana dostales bo mogles wiecej nupow pozabijac ;)
|
Krotko dobrze i na temat to jest to : )
|
Jak narazie najlepszy film o Pk(?) jaki obejżałem ;) Postarałeś sie i dla tego Wielkie GZ dla Ciebie;p
|
Genialny filmik. Szkoda tego lootu z knighta, ale pewnie i tak niczego nie było ;) Tak trzymaj!
|
Bardzo fajny filmik oby wiecej takich bylo na forum
|
spx :)
Całkiem całkiem. bardzo pozondny kiedy ja pk'owalem ban uratowal mi zycie bo gonil mnie 30 palla...ale miałem pompy
a filmik bardzo fajny -- GZ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:07. |