Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   POWIEDZCIE PLZ (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3950)

koreten/dovixo z antiki:D 20-03-2004 11:02

POWIEDZCIE PLZ

GDZIE JEST MOLTS I JAKIE POTWORY TAM SA JAK I GDZIE SIE WCHODZI JAK WYCHODZI CZY TRZEBA MIAC KLUCZE POWIEDZCIE WSZYSTKO CO WIECIE JAKBY CO JESTM PALKIEM I CZY DOBRZE BEDZIE MI TAM EXPIC

WizzArD 20-03-2004 11:34

po 1. MOLTS jest teraz od 30+lvlu
po 2. Nie znajoc MOLTS mozesz trafic na duzo nieprzujemnych potworkow

Bezimienny 20-03-2004 11:49

@koreten/dovixo z antiki:D
Po jakiego czorta zakladasz 2 identyczne tematy? Po jakiego czorta piszesz z CAPSLOCKIEM? I po Jakiego czorta zakladasz kolejny temat o motls. Wcisnij przycisk szukaj i jako slowo kluczowe wpisz motls a znajdzie sie conajmniej 5 topicow poswieconych motls.

Edit:
Oto jego drugi topic - identyczny.

koreten/dovixo z antiki:D 20-03-2004 15:59

sorry

sorry ale myslalem ze mi sie pierwszy temat zwalil bardzo sorry ale mi sie serio tak zdawalo
--------------------------------------------------------
edit By Magus
Rozumiemy, zdaza sie. Ten drugi topic usunąłem.

Zamor1 25-03-2004 10:25

PO1.To sie nazywa Molts tylko MOTLS-Maze of the lost souls.Mozesz tam spotkac od Buga do Nekromanty.
PO2.Teraz to jest od 30lvl
PO.Jest to niuedlakeo od Carlin :D

Dr. Omader 25-03-2004 16:34

MOTLS znajduje sie między Carlin a AB lekko na Północ od drogi łączącej je.

Możesz tam znaleść prwaie wszystko. I to własnie nawet nie od Buga ale raty też są i przez Nekromante, Giant Spidery, Dragon Lordy a na Warlock'ach kończąc(i to nawet sporo tych Warlocków).

Jeżeli chodzi o zwiedzanie MOTLS to tego samemu nie polecam. Lepiej idź z kimś kto ma obcykany ten teren, bo staniesz w miejscu bedziesz miał 2 dziury wejdziesz do złej i dzieńdoby panie DL :D albo się gdzieś wyropujesz a tam GS albo 2 :P Tak to już na MOTLS bywa. Walka o przetrwanie jak nie wiesz gdzie chodzić : a raczej szybki ded jak wchodzisz i nie masz w ogóle pojęcia gdzie chodzić albo co gorsza nie masz map oblookanych z tego terenu :P

Lig@ 26-03-2004 12:24

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez Dr. Omader
wejdziesz do złej i dzieńdoby panie DL :D
- to mnie zabiło :))

Ale znowu nie przesadzajcie, że tam tak strasznie... Choaciaż mapa jest niezbędna - w końcu to jest "labirynt Zaginionych Dusz"

Lefty 26-03-2004 12:48

Nie jest tam zbyt miło... jak nie znasz terenu, to nawet rysowanie na kartce którędy przyszedłeś ci nie pomoże. Co ci po tym, że wiesz z kąd przyszedłeś, jak nie możesz tą samą drogą wrócić ?
Wchodzisz do dziury, nie ma ropeplace/ ropujesz się, nie ma dziury którą mógłbyś wrócić... a takich jest tam sporo...
Dziura którą wpieprzasz się w środek spawnu DLa, o ile dobrze wiem też jest bez ropeplace powrotnego, mogę się mylić bo jeszcze nie byłem.

Robol 27-03-2004 00:06

ohoho

taa molts jest kolo ab to som podziemia -1 lvl i -2lvl jes spokuj ale jesli zejdziesz nizej to masz tam gs, dl, a na ssamym dole warloki :p

<EDIT by Dr. Omader> I to jest kolejny taki twój post w którym powtarzasz po innych i nic nie wnosisz do tematu. Gratuluje 2 upomnienia.

Nuzen 29-03-2004 15:30

Moglby ktos doswiadczony powiedziec co jest na 1 i 2 poziomie? Wazne to dla mnie gdyz mam sorca na niskim levelu a slyszalem ze na pierwszych dwoch poziomach n ie ma nic takiego mocnego, ale nie wiem czy podołam, wiec jakby ktos byl uprzejmy w miare szybko odpowiedziec ;)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:25.