![]() |
Nie wiem co si stalo pomocy!
Zaczn od szczegolow gram se w tibie na azurze i lazi sobie typ ktory mowi "szukam polakow do gildi" wiec sie zglosilem pokazal mi strone wiec na nia weszlem ta strona zmienila sie w tibia.com i mielem wpisac numer i haslo wiec wpisalem i powiedzialem temu typowi on mnie sie pyta jakie mam uzbrojenie wiec ja mowie i mnie wywalilo z gry, internet dziala zalogowuje sie i
pisze zle haslo lub numer ok pisze jeszcze raz i tera konto wygaslo poczekaj 5 min czekam, pisze i znowu zle wpisalem haslo lub numer jeszcze raz i znowu konto wygaslo i tak w kolko dzisiaj rano prubowalem i znowu to samo raz w czoraj bylo loguje sie i potem zle haslo lub numer i niewiem co robic. Jeszli byl jusz taki temat lub w poradnikach to albo nie przeczzytalem jeszcze albo przeoczylem Tak bardzo bym chcial wiedziec czy moja postac poszla na strone hakera czy to tak zawsze jest jak sie wchodzi do gildi. |
Ehhh przykro mi ale koles cie zhakowal :/ Pamietaj nigdy nie wchodz na strony takie zeby wejsc do gildii musisz wejsc tylko na tibia.com zalogowac sie i wejsc do gildii. Pewnie link byl podobny do tibia.com :/ Zawsze sprawdzaj dokladnie adres ktory ci podaja.
|
Kurna Odzyskuj Haslo To Moze Cie Nie Zrokuje!!!
|
Cytuj:
@Author: postać możesz jeszcze odzyskać, wyślij sobie chasło na maila choć jak mi się zdaje EQ już nie będzie ;) A na przyszłość patrz po jakich stronach chodzisz :P |
eh
ehhh koles Cie hacnol :/sproboj odzyskac haslo www.tibia.com->my account->Account lost? i dalej sobie poradzisz :)niech ci wysla nowe haslo na maila moze koles nie zmienil maila :/ powodzenia :/
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:16. |