Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Nooby na Securze... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=39538)

TyMoN Of secura 25-06-2005 14:20

Nooby na Securze...

Okazuje sie ze nie tylko low lvle to nooby X( Ale tesh high lvle to nooby
Kumpel Siedzial Sobie w Dragon Lair ( Venore ) No i reszte zobaczycie na filmiku ;) Comments Plx ;)

http://members.lycos.co.uk/wacus87/expzlodziej.rec

Wacek 25-06-2005 14:42

spoko filmik, nice eq twojego kolegi :) widocznie musial czyms zasluzyc, jak tamten pisal ze beda mu przeszkadzac cal± gildi±.

..::QRAS::.. 25-06-2005 14:43

jest taki sposob , jak zabijac sie nie da to sie przeszkadza :o

Sais 25-06-2005 15:32

Jest jeszcze jedna mozliwosc. Mogl on kupic ta postac...

TyMoN Of secura 25-06-2005 15:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sais
Jest jeszcze jedna mozliwosc. Mogl on kupic ta postac...

Kopnij sie w lep i powiedz jak bylo ok ??? :evul:

Stawi Sniper 25-06-2005 16:49

Prawda jest taka, ze Lucek narazil sie wielu osobom, za co mial spore wpisy w BlackList. jednak systematycznie stara sie je teraz usuwac.
Zgodnie z zasadami Blaclisty osobe ktora ma conajmniej trzy czaszki mozna przesladowac i truc jej zycie jak sie to tylko da - oczywisice zgodnie z oficjalnymi zasadami Tibii (np. nie wolno jej blokowac).
Jednak, problem sie pojawia gdyz obecnie Lucek ma tylko dwie czachy, wiec ci co mu przeszkadzali robili to niezgodnie z zasadami Blacklisty i sami moga sie na niej za to znalesc.

Niestety wiecej sie teraz wypowiedziec nie moge bo nie znam wiecej szczegolow sprawy. Jednak informacje jakie tu przedstawilem sa sprawdzone i pewne.

Tuhamiid 25-06-2005 17:02

Hehe skad ja wiedzialem ze to bedzie Don Jocke.On nie tylo Luckowi tak on kazdemu sie wbija na spawna i przeszkadza **** -.-

Edit: Kurde oni mi sie zawsze myl± ;)

TyMoN Of secura 25-06-2005 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tuhamiid
Hehe skad ja wiedzialem ze to bedzie Don Rikard.On nie tylo Luckowi tak on kazdemu sie wbija na spawna i przeszkadza **** -.-

Edit plx Don Jocke nie Don Riikard ;)

Master Knight de'Vere 25-06-2005 17:38

Ehm... Co chwile na tym servie kto¶ komu¶ przeszkadza, kradne loota , expa etc... Szkoda słow na tych noobów, poprostu Secura schodzi na psy...

pivope 25-06-2005 18:40

malo powiedziane jak byscie chcili moge dacf z secury muj filmik z demonoa jak h-lv nam respa kradly i blokoawly blokera -.- potem jakis 100+lv mnie haknol -.-
no-pvp sux

raziel1992 25-06-2005 19:27

no-pvp lol

jak można grać na no-pvp ja nie rozumiem np taki 8 lvl podchodzi do cachero i jedzie po nim jak chce ,a cachero co zrobi? zablokuje mu resp z rotami? n/c :p

TyMoN Of secura 25-06-2005 19:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pivope
malo powiedziane jak byscie chcili moge dacf z secury muj filmik z demonoa jak h-lv nam respa kradly i blokoawly blokera -.- potem jakis 100+lv mnie haknol -.-
no-pvp sux

Pamietam to Pokazywales mi Filmik z tym ale co zrobic jak napisaliscie Reporta na bl-a Nie zostal uwzgledniony .....

cren 25-06-2005 20:58

Hmm. Ciekawe w jaki sposob Lucy ma sword fightning 97, skoro w statsach na tibia.com ma tylko 93?? (moze mam jakiegos buga)
Po drugie było nawet na forum, ze Lucy sharinguje konto itp.
Wiec sie nie dziwie.

TyMoN Of secura 25-06-2005 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez cren
Hmm. Ciekawe w jaki sposob Lucy ma sword fightning 97, skoro w statsach na tibia.com ma tylko 93?? (moze mam jakiegos buga)
Po drugie było nawet na forum, ze Lucy sharinguje konto itp.
Wiec sie nie dziwie.

Wiec jak ja bym napisal ze przeproszeniem ze jestes idota to tesh bys sie nie dziwil ???..... :baby: :D

cren 25-06-2005 21:04

Po pierwsze nie jestem idiata. Po drugie Lucy sam sie przyznal, ze sharinguje to konto ze swoim synem.
Tymon badĽ obiektywny, a nie tylko chronisz mu dupe, skoro i tak wiesz, ze nie jest czysty.

raziel1992 25-06-2005 21:05

ostatnio widziałem na securze 40 elder druida co ma 80 mlvl,ale co mu z tego jak i tak nie może człowieka przykacić :p

Heliwurab 25-06-2005 21:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez raziel1992
jak można grać na no-pvp ja nie rozumiem np taki 8 lvl podchodzi do cachero i jedzie po nim jak chce ,a cachero co zrobi? zablokuje mu resp z rotami? n/c :p

Poprostu, zignoruje go, bo tak zachowuj± się wykształceni ludzie.
Film zara obejże i może dam Edita[w taki sposób nie nabijam postów :P ]

TyMoN Of secura 25-06-2005 21:34

Cytuj:

Po pierwsze nie jestem idiata. Po drugie Lucy sam sie przyznal, ze sharinguje to konto ze swoim synem.
Tymon badĽ obiektywny, a nie tylko chronisz mu dupe, skoro i tak wiesz, ze nie jest czysty.

A czy to jest Zabronione ?? Nie udowodnia mu tego wiec ??-.-
A przyznal sie zeby miec swiety Spokoj wiec wiecej ...

cren 25-06-2005 23:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TyMoN Of secura
A czy to jest Zabronione ?? Nie udowodnia mu tego wiec ??-.-
A przyznal sie zeby miec swiety Spokoj wiec wiecej ...

LOL? Przeczytaj Tibia rules, a pozniej moze sie wypowaidaj na forum.
Sharing jest ZABRONIONY.

TyMoN Of secura 25-06-2005 23:24

Cytuj:

LOL? Przeczytaj Tibia rules, a pozniej moze sie wypowaidaj na forum.
Sharing jest ZABRONIONY.

Znam Zasady pewnie lepiej od ciebie ale Dobra :)
Btw. Lmao Co do Buga W jego Skillach ... Jakbys nie wiedzial Jak sie zaklada Sword Ringa to dodaje do Skilla.. B) B)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31.