![]() |
Nooby na Securze...
Okazuje sie ze nie tylko low lvle to nooby X( Ale tesh high lvle to nooby
Kumpel Siedzial Sobie w Dragon Lair ( Venore ) No i reszte zobaczycie na filmiku ;) Comments Plx ;) http://members.lycos.co.uk/wacus87/expzlodziej.rec ___________________________ :cup: :cup: Hail Angels of Darkness :cup: :cup: |
spoko filmik, nice eq twojego kolegi :) widocznie musial czyms zasluzyc, jak tamten pisal ze beda mu przeszkadzac cal± gildi±.
|
jest taki sposob , jak zabijac sie nie da to sie przeszkadza :o
|
Jest jeszcze jedna mozliwosc. Mogl on kupic ta postac...
|
Cytuj:
Kopnij sie w lep i powiedz jak bylo ok ??? :evul: _______________________________ :cup: :cup: Hail Angels of Darkness :cup: :cup: |
Prawda jest taka, ze Lucek narazil sie wielu osobom, za co mial spore wpisy w BlackList. jednak systematycznie stara sie je teraz usuwac.
Zgodnie z zasadami Blaclisty osobe ktora ma conajmniej trzy czaszki mozna przesladowac i truc jej zycie jak sie to tylko da - oczywisice zgodnie z oficjalnymi zasadami Tibii (np. nie wolno jej blokowac). Jednak, problem sie pojawia gdyz obecnie Lucek ma tylko dwie czachy, wiec ci co mu przeszkadzali robili to niezgodnie z zasadami Blacklisty i sami moga sie na niej za to znalesc. Niestety wiecej sie teraz wypowiedziec nie moge bo nie znam wiecej szczegolow sprawy. Jednak informacje jakie tu przedstawilem sa sprawdzone i pewne. |
Hehe skad ja wiedzialem ze to bedzie Don Jocke.On nie tylo Luckowi tak on kazdemu sie wbija na spawna i przeszkadza **** -.-
Edit: Kurde oni mi sie zawsze myl± ;) |
Cytuj:
Edit plx Don Jocke nie Don Riikard ;) _______________________________ :cup: :cup: Hail Angels of Darkness :cup: :cup: |
Ehm... Co chwile na tym servie kto¶ komu¶ przeszkadza, kradne loota , expa etc... Szkoda słow na tych noobów, poprostu Secura schodzi na psy...
|
malo powiedziane jak byscie chcili moge dacf z secury muj filmik z demonoa jak h-lv nam respa kradly i blokoawly blokera -.- potem jakis 100+lv mnie haknol -.-
no-pvp sux |
no-pvp lol
jak można grać na no-pvp ja nie rozumiem np taki 8 lvl podchodzi do cachero i jedzie po nim jak chce ,a cachero co zrobi? zablokuje mu resp z rotami? n/c :p
|
Cytuj:
Pamietam to Pokazywales mi Filmik z tym ale co zrobic jak napisaliscie Reporta na bl-a Nie zostal uwzgledniony ..... |
Hmm. Ciekawe w jaki sposob Lucy ma sword fightning 97, skoro w statsach na tibia.com ma tylko 93?? (moze mam jakiegos buga)
Po drugie było nawet na forum, ze Lucy sharinguje konto itp. Wiec sie nie dziwie. |
Cytuj:
Wiec jak ja bym napisal ze przeproszeniem ze jestes idota to tesh bys sie nie dziwil ???..... :baby: :D |
Po pierwsze nie jestem idiata. Po drugie Lucy sam sie przyznal, ze sharinguje to konto ze swoim synem.
Tymon badĽ obiektywny, a nie tylko chronisz mu dupe, skoro i tak wiesz, ze nie jest czysty. |
ostatnio widziałem na securze 40 elder druida co ma 80 mlvl,ale co mu z tego jak i tak nie może człowieka przykacić :p
|
Cytuj:
Film zara obejże i może dam Edita[w taki sposób nie nabijam postów :P ] |
Cytuj:
A czy to jest Zabronione ?? Nie udowodnia mu tego wiec ??-.- A przyznal sie zeby miec swiety Spokoj wiec wiecej ... |
Cytuj:
Sharing jest ZABRONIONY. |
Cytuj:
Znam Zasady pewnie lepiej od ciebie ale Dobra :) Btw. Lmao Co do Buga W jego Skillach ... Jakbys nie wiedzial Jak sie zaklada Sword Ringa to dodaje do Skilla.. B) B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |