![]() |
Rook atak
to moje 1 fake'i więc prosze o szczere wypowiedzi http://i20.photobucket.com/albums/b2...lek/UO0011.jpg
|
Chciałeś szczerze - to masz szczerze: to jest wstrętne:P
|
Brak mi slow -.-
|
Błe...To jest straszne!
@down To twoje dzieło :D ? |
http://img156.echo.cx/img156/534/omg8hf.gif
Słabe, brzydki, niestaranne, złe napisy, krzywe, brzydkie malunki... Do tematu Pierwsze Grafiki. |
znowu paint....
nie ma innych programów? |
TO jest okropne... ten fake to najgorszy fake KTURY widzialem, nawet gracze KTURZY uciekaja na rookgard sa lepsi w robieniu fakow :D
|
Wykonanie okropne i troche nie czaje o co chodzi :P
|
Fuuj! Okropne!!!! Moja ocena 0/10. Najgorszy fake'i jaki widziałem.
A i do pierwszych fake'i jest przyklejony temat. |
Bez sensu i niestaranne...
Szczerze to ty wogle sie niepostarałeś, nawet jeśli, to coś ci to nie wyszło. Wystarczy spojrzeć (omijając paintowe bazgroły) na hammera lub na taczkopodobne coś aby dojrzeć niestarannie wklejone itemy. Dla mnie wyszło ci to fatalnie nawet jak na pierwszy fake.
|
Fuj fuj fuj! To NIE najgorszy fake, jaki widziałem ale jest w pierwszej dziesiątce...
|
będe szczery jak każesz
1. jak paincie to wisil sie bardziej 2.nic takiego jak mam być nie szczery:P to: jak na pierwszy raz to wiesz może być ale jak coś jeszcze wystawisz popracuj najpierw |
Mi sie nie podoba
Jezeli to twoj pierwszy Fake to Ci sie nie udal (malo powiedziane ) No ale 1/10 za dobre checi moge dać!!!! ;)
|
Ależ to jest prze... prze... prze... przewstrętne
|
Popieram poprzedników. Zgroza! X(
|
mi się tam podoba ale postaraj się bardziej bo potem widzisz jakię sa tego efekty tzw komentarze
|
Bleee...okropne!a wogule do tematu przyklejonego!
|
omg człowieku... dobrze ci radzę zacznij pisać wiersze, albo coś... byle nie fake'i :P
|
Twój pomysł był bardzo orginalny lecz... wykonanie nie jest najleprze :). Itemki żle wklejione... ale jest 1 plus - Paint rox xD.
|
@All Up
Ladnie tego pana pojechaliscie no ale skoro chcal szczerej wypowiedzi to: BLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FUJJJJJJJJJJJJJ FEEEEEEEEEEEEE :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |