![]() |
Armageddon
Słyszałem, że Cipy mają wprowadzić nowe zaklęcie dla pacc "Armageddon". Czy to tylko plotki, czy ktoś coś wie na ten temat?
|
Pomysl to nie realne?!
To tak jak by do tibi wprowadzono telefony komurkowe, najnowsze spamchody itp. To wogle by nie pasowalo ;/ |
plotka, po co komu armageddon jak jest "Exevo gran mas vis"?
a jesli chodzi o prawdziwy armageddon to wystarczy zatrudnic kilku sorcow z w/w zakleciem i powiedziec rzeby na raz rzucili zapewniam ze nie beda potrzebne zadne inne zaklecia Pozdro all |
Jeśli dobrze pamiętam to na samej górze wieży z czarami (w NAMM) jest koleś, który sprzedaje coś, co gość określa jako "armageddon spell" (który dopiero ma tam być). Nie pamiętam dokładnie, ale to coś takiego było :)
|
Cytuj:
Armageddon spell to jest czar (gfb) lol :] nie mooff mi , ze istnieje taki czar prosze moderatora o zamkniecie tego posta !!!!!!! :baby: |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
ultima explosion to cos jak armagedon
|
Ehhh... od LAT na najwyższym poziomie magicznej wieży na Edronie jest tabliczka "the one and only Armageddon spell, currently looking for teachers" co w wolnym tłumaczeniu brzmiało by "jedyne i niepowtarzalne zaklęcie Armageddon, obecnie szukamy nauczycieli" i jakoś do tej pory nic z tego nie wynikło... jak na mój gust po prostu żart CIP'ów, albo jakiś niewiarygodnie skomplikowany quest... chociaż stawiam na to pierwsze.
Edit: thx Lefty, mi się nie chciało specjalnie na edron iść. |
@Gutek
Bez obrazy,...ale nie Quotuj już żadnych postów Mindiletha, bo widzę, że wypisujesz tutaj niezłe bzdury a w każdym temacie Mind celną ripostą Cię zamyka, więc nie widzę powodów, dla których miałbyś to robić dalej. @Mathayus A może Ultima Online ? =p Ontopic: Nie jestem PACC'em, ale sądzę, że to jest "urozmaicenie" CIP'ów takie jak SS na Rooku, przyszły czar w planowanym Update, lub tylko zwykła plotka. |
Nuje przejmusj sie tym shizem :)) Ale ja tez nie wieze zeby wprowadzili czar armagedon. Mozliwe. Jak wprowadzili nowe potwory np.Djinn,orc warlorditp. to moga posunac sie dalej :P
|
Ciekawe co on by dawał. Może GFB na całą Tibię :)).
Szkoda ,że niema czaru takiego jak Earth Quake czyli na małym obszarze powstaje trzęsienie ziemii :D Tylko ciebie nierzuca a inni sami chodzą :)) |
Cytuj:
Orc Warlord juz jest w grze i mozna go spotkac w zamku na orc forest. |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:54. |