![]() |
1st anni na arcanni :)
Hail!
Dzisiaj rano moi koledzy po fachu (:P) wykonali annihilatora z powodzeniem. :] Big GRATZ dla nich !!!!!!! Oto film: http://www.megaupload.com/?d=45U44D9 |
18:56 Damoon: jak tak bedziecie sprawdzac te macro
18:56 Damoon: to wam uhow braknie 18:56 Damoon: ;/ (...) 18:56 Arris: uhanie ustawiles na jakie 18:56 Arris: klawisz 18:56 Arris: ? (...) 18:56 Vorith: masz ten od falaina? 18:57 Arris: mowiles ze masz suita Mogliby chociaż udawać, bezczelni:> |
19:13 Vorith: 0000 te problem jest
19:16 Vorith: 00000000000000000000000000000000 19:16 Vorith has left the party. :D:D chyba mackro sie popsulo |
wlasnie zasysam :D
@down: Dzieki. To przez to ze uzywam opery i nie widzialam tego please..... ;) |
hehe, ladnie to tak auto uh uzywac ;P, co za wstyd! ;)
EDIT: @up Czekasz 30 sek i klikasz "Click here to download" ;) |
niewiem czemu nie mogę znaleźć 'click here to download'
|
@Luki
Kto Ci pozwolil umiescic ten film na forum? :/ |
hehe super filmik arcania rox!! Hail DPFT! Hail tibia! Hail arcania! B)
|
heh... jak dojdziecie do 100 lvl bedziecie robic anihilatora to stawiam 100 zl ze tez na macro pojedziecie.. pozatym to forum jest takie ze tylko zle strony filmu umie komentowac.. wypominacie tibia gg, mc, boty i *** wie co a sami uzywacie ~~ gratz arris, falain i ares ;) sorry for your death vorith~~
@luki.. po co wystawiles tutaj ten film ? |
Film giit tylko szkoda tego pallka. Sam niedługo wyruszam na ANI i jestem pal.. Jakoś to będzie B)
|
|
Gz panowie widac temu gosciowi Tibia Suit siadla :P, a jednak programik zawodny
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Niech sie dowiedza jakie nooby z polaczkow sa;) I ja nie potrzebuje jakiegos pozwolenia od Dulibka;) A co do filmu to GZ lamerskiego zgona xDDDDDD Moja babcia po pijaku by sie uhnac zdazyla xDDDDDD iiiiiiiii...GZ Ares xd |
Argh... świetny bot. Tylko palkowi się coś zwaliło ;]. Nic tylko gratulować umiejętności... bota oczywiście :p
|
:]
Mimo iż jestem retired - Annihilator rox lepsze filmiki sa tylko z demon helmet
Btw... wczoraj pierwszy demon quest na Galanie poszedl skład : -Xisso rp 100 + : :) -Konda 100 Ms -Oen 110+ Ek B) |
@up
imo Demon quest i Annihilatory są nudne... a prostego powodu... są ZBYT WTÓRNE... już 10x bardziej wole filmiki z PK :) BTW: może ktoś wrzucić ten filmik na rapidshare? bo na megaupload coś nie teges ;/ |
:s
Nie chce sie sciagac tylko jest "Retrieving download details.." i nic X(
|
Gratz
Gratuluje ...
:D:D Widać było że tamtemu typowi macro siadlo... :/ ale tak to spox :D:D Jankes... |
Oj Luki, Luki... Bylo powiedziane ze ten film ma zostac tylko w obrebie DPFT? Bylo... jak widac ciebie to ominelo...
|
1) Te comentarze byście sobie darowali.
2) Znam tylko 1 człowieka co recznie zrobił tego quest na 155 lvl... 3) Bynajmniej jednego nie używam co u was jest nałogiem... mówie o tibiagg. Każdy wie że obawiam się haków i że zasuwam z light wandami po ziemi ciekawe ilu z was się może tym poszczycić. 4) Istnieje coś takiego jak szacunek. Btw. Full respect dla aresa który poszedł po ciało mówie to bo uznawany jest za nooba... ale dla mnie pokazał klase. Dwa nie wiem czemu ale polacy szukają tylko "sensacji" nic prócz obelg nie potrafią chodź jestem dumny że na Arcanii jest tyle polaków w top 10. A po deadzie tylko hiszpanie pomogli mi się pozbierać (chodzi o morale) bo polacy tylko do obelg się ograniczają... cóż sorki jeśli to są powierzchowne wnioski gram w tą grę dopiero 8 miesięcy... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:53. |