![]() |
Każdy ma wnętzre smoka, czyli creature illusion
Chce kupic kozacki czar creature illusion, ale chce wiedziec something of the followings:
-czy mozesz uzywac czarow spontanicznych podczas gdy jestes zamieniony w potwora -czy mozesz uzywac run podczas gdy jestes zamieniony w potwora -czy mozesz w kazdej chwili powrocic do postaci swojego maga -ile trwa zaklecie? |
wszyszysciutenko
mozna wszystko bo to tylko twój wygląd sie zmienia naprzyklad jak masz wygląd postaci z brodą to jak zmienisz na postac na strzalami na plecach to cos sie zmienia no chyba nie
@2down ale to jest prawie to samo i takie same ,,konsekfencje'' |
dzieki, stary-kupuje ten czar bez namyslu-a mojego qmpla bede schizowal :D
|
@2up
Jemu nie chodzi o zmiane outfitu! @topic Oczywiście... Czar trwa chyba 6 min i w każdej chwili nie możesz powrócić do swojego poprzedniego outfitu... |
dzieki Hiey :D
|
Nie opłaca się kupowac.
-Możesz kozystac z run i spontanicznych -Nie możesz się odmienić przed czasem -Czas = nie wiem ;] |
ale zdaje sie, ze nie pytalem czy sie oplaca kupowac, juz ja wiem najlepiej, czy mi sie oplaca czy nie :P chce go kupic bo to wozacki czar (jak to sie dzisiaj mowi :D) i kupie go:D
|
mozesz uzywac run i spontanow....a dlugosc to chyba tak jak niewidka (3:20 min)?
|
creature illusion jest kolejnym czarem który urozmaina gre ;)
jesli masz kaske to możesz kupić czemu nie, zawsze jest to fajna zabawa :) Mam nadzieje że pomogłem ;) |
Ten czar trwa 3:20 minut :p ale fajny sam go mam
|
Czar nie przydatny
Ale fajny, np Utevo res ina "thalas" i juz grupka ludzi biega za toba, albo gazer czy elder beholder. Raz widzialem kolesia co nazywal sie Orc Brezeker i sie w zerka zamienil, ale newbie uciekali.....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:09. |